Gece 3-4 kere kalkar gün boyu sürekli aç. Meme veriyorum doymuyor her halinden belli aç olduğu çişli bez sayısı kilosu falan değil konu. Benim çocuğum anne sütüyle doymuyor net. Demekki sütüm az 4ay 10 gündür uğraştım denemediğim pozisyon yemediğim içmediğim şey kalmadı. Sağma makinası aldım pompa ayrı aldım sağayım diyorum bu defa emdiği için çıkan süt 10-30 cc 5-6 kere sağcam da ancak üç günde bir biberon Yani bir öğün birikecek. Ev işi ayrı, yemek çamaşır ayrı, kendi işim telefonla o ayrı.. yok yetişemez oldum ben.. yapma kalsın hepsi diyenler olacak yok ki bir yardımcım yine bana kalacak. mamacılar linç etmesin beni ama mama ne büyük kolaylıkmış çünkü onu içtiğinde hep mutlu, kendi kendine oyalanıyor, asla mızmız olmuyor hep neşe saçıyor. Daha iyi uyuyor, algısı hep açık, sürekli kendi kendine konuşuyor. İlk zamanlar ağlıyordum zorluyordum kendimi ama yok bi yere kadar artık bende veriyorum günde 4-5 biberon (emzirme dışında). Bi şekilde büyüyecekse bu çocuk daha fazla zorlamanın da bir alemi yok. İçimi döktüm rahatladım
Not: süt arttıran şeyleri yada biberona alışır reddeder tarzı şeyleri lütfen yazmayın. Denemediğim hiçbir şey kalmadı çünkü son raddedeyim. Bundan sonra mamamızla mutlu mesut yaşayacağız 😏