MyDarlingSon Kızlar yarın 2 aylık oluyorz benım bebegım çizgi filme bakıyor bir 15 dak dikkatini cekiyor erkenmi bakmsı normalmi anormalmi 😁
birtutamsac MyDarlingSon çizgi film olduğu iÇin değilde ekran renkler dikkatini çektiği için bakıyordur 😊
Annesinin_kuzusu00 MyDarlingSon sen sil postu bacim seni linclerler🤣🤣🤣ama saka bi yana 2 aylik cok erken.Izletmenize karisamam ama 1.5 2 yasina kadar 8zletme.
MyDarlingSon Ikrazumra19 yaa mesla altını değiştirken ıpaddan dursun dıye acıtorum oyle bakıyor sürekli acmıyorum😊
lanadelmiyav MyDarlingSon bircok sey olur. Bebeginiz daha minicik, lutfen ekrandan uzak tutun. En azindan simdilik…
Annesinin_kuzusu00 MyDarlingSon gelisimine zqrar verir.dikkat bozuklugu vs gibi bi cok şeye sebep olur
ObirAnnnee MyDarlingSon 2 aylık bebe altı değişirken ne yapıyor ki çizgi film açma gereği duyuyorsunuz
ikinci_yeni MyDarlingSon 2 aylık bebek dönemiyordur bile altını değiştirirken ne kadar zorlayabilir ki sizi🙃
Cydvrl MyDarlingSon söylenecek çok şey var ama …. Bence siz bir ekran konusunu araştırın. Belki bilginiz olmadığı için bunu yapıyorsunuz aksi takdirde durum çok vahim
Mucizem2020 MyDarlingSon bence 2 aylık daha çok erken altını o aylarda değiştirirken kaçamaz zağten hiç izlemesin bu aylarda kesinlikle açmayın derim😊
Naturall MyDarlingSon Bir şey diyeceğim gerçekten yeni annesiniz hala lohusa sayılırsınız kalp kırmak için söylemiyorum ama heryerde bas bas izletmeyin diyorlar siz 2 aylık diyorsunuz yani neden en verimli zamanlarını boş beleş şeylere harcıyorsunuz yapmayın yani hiçbir faydası yok zararı var bebeğinize
MyDarlingSon Naturall teşekkürler daha izletmem araştırmadm hc direk buraya sordım zaten daha yeni acmisdim ilgisini cekınce merak ettım
35lavanta MyDarlingSon Kuzucum sen burayı boşver goggle gir araştır çok çok erken 1 yaşında 10dakika 2 yaşında 20 dakika tv süreleri bu şekilde.. Ama mümkünse hiiiç izletmemek en güzeli tabikide insanız bazı durumlarda yardım alıyoruz ama en azından yaşını doldursun altını açarken oyuncaklarla oyala tepesinden iple sarkan oyuncaklar falan ayarlayabilrsin
Mimoza-kizim MyDarlingSon televizyonu acik tutuyorum arada bakiyo sonra kafasini ceviriyo geri hic kapatmadm izlemiyo zaten ama ekrana döndurup kendin baktirtma sadece ses olsun bisey olmaz bnce cunku televizyonu kapatinca başa cikamiyorum oyun istiyo ama ortamda ses olunca kendi kendi kendine oynuyo
Merakliannecik Artık linçlemekten de sıkıldım. Ne olur ki demişsiniz. Açıp okuyun araştırın biraz. İki aylık çocuğun beyin gelişim evresi hızla devam eder. Dursun diye şimdiden tv baktırıyorsanız işiniz zor
Dondurmalikahve MyDarlingSon Anlamaz çizgi filmden sadece parlaklığı bazı renkleri dikkatini çekiyor sesleri duyar tabi oma göre ses çıkarıyor. Ama çok küçük tv izlemek için. Onun için bir çok zararı var.