48316ELIZAN Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyor herseyi denedim gecmiyor . Saclarimin on taraflari resmen kel kaldi esim kendine eziyet ediyosun gel kaziyalim diyor tesetturluyum sorun yasamam o konuda ama saclarimda cok uzun kiyamiyorum küt kessem dökulme azalir mi deneyen var mi ?
Asaf_11 48316ELIZAN kesmeme rağmen avuç avuç dökülüyor vitamin eksikliğinden kaynaklanır diyolar fırsat bulupta doktora gidemedim bende
Hep_mi_uykusuz 48316ELIZAN Valla gecen sene kut kestim 1 sene gecti hala dokuluyor ve boyu da uzamadi
48316ELIZAN Asaf_11 Ben gittim vitaminleri kullandim ayrica ocean mumy kullaniyorum gebelikten beri. Ampul vitaminler denedim cam terabentin sonuc sifir.
48316ELIZAN minikfarem__ Vitaminler 2 ay icerisinde etki etmez mi . Tekrardan mi kullanayim cunku verdiklerini hep ictim bitti.
Selin1234 48316ELIZAN bu dediklerinizin hepsini denedim ve hiç bir sonuç alamadım resme kel kaldım saçımı da kısa kestim daha geçen gün kan değerlerim baktırdım doktor hersey gayet güzel dedi dahiliye ye yönlendirdi beni ama gidemedim
minikfarem__ 48316ELIZAN ama emziriyorsunuz değil mi? Siz vitaminleri içtikçe bebeğiniz de onları sizden alıyor sürekli azalıyor o yuzden
happy___ 48316ELIZAN kazıtmak çözüm olmaz boşuna kestireceksiniz saçınızı. Ben argan yağı sürüyordum o çok iyi gelmişti . Ama orijinal ürün bulmanız lazım. Komşumuz kanserdi saçları dökülmüştü ona verdim hatta . Argan yağını da deneyin. Eşim saçını hep kazıtıyor sarımsak sürüyor yine dökülüyor. Onun genetik tabi de .argan yağını deneyin bir de . Vitamin ampüller benim dökülmeyi durdurdu. Sizde işe yaramamış
48316ELIZAN minikfarem__ Yok emzirmiyorum sutumde yok maalesef . Sac derim temiz kepek yara vs yok yani . Kazitma yolu gozuktu bana anlasilan .
minikfarem__ 48316ELIZAN bence yine de kazıtmayın ya .Bir doktora görünün kan değerlerimize bakılsın.
irva 48316ELIZAN 19 ay oldu doğum yapalı hala az az dökülürdü.Vitamin değerleri ile alakası olduğunu da hiç düşünmüyorum artık.Çünkü bütün değerlerim çok normal.Doğumdan sonra bir türlü toparlamadı saç.Ben zaten kısa saç severim 3.5 senedir uzatıyordum.En son hem sıcaktan hem de dökülmeden daraldım kısacık yaptırdım misssssss 😅
48316ELIZAN irva Ben 5.5 yildir kestirmedim sadece uclarindan aliyordum masa bile hic yapmadim kiyamadigimdan cokta saglikli olmustu suan copluk gibi.
Sumeyyebaglan Saçı kazıtınca daha gür çıkar yada benzeri yorumlar sadece şehir efsanesi. Onun yerine küt kesip uygun taraklar,bakım kremleri,bakım yağları kullanın eminim faydasını göreceksiniz
NotNilara 48316ELIZAN kesmekle dokulme azalmaz dokulme icten bi seydir. Biyotin ya da d vit eksikliginiz olabilir. Ama emziriyorken sac dokulmesi genelde yasanir benm kizim 1,5 yasinda hala emziriyorum topak topak dokuluyor kestirdim sampuanlar kullandim yok gecmiyor. Alistim artik
48316ELIZAN NotNilara 2 bucuk ay falan emzirdim sutumde yok aksine ama yapi olarak celimsizde degilim sebze falanda cok tuketmeme ragmen boyle 2.gebelikte demek ki tamamen kel kalicam onu da gectim saclarimda beyazlarda birden artmaya basladi .
48316ELIZAN Selin1234 Dahiliyede ne gibi bir sonuc cikabilir ki . O da mi vitamine bakiyor yoksa farkli sonuclar mi aliyor
Selin1234 48316ELIZAN o sadece vitaminler bakmıyor cilt derine bakıyorlar genel kapsamlı tahlili yapıyor benim ilk doğumundan sonra gitmiştim bana bir ilaç vermişti ve çok işime yaramıyor kesilmişti