545403 Nurse Harvey’s gaz damlası kullandınız mı sonuç aldınız mı.4,5 aylık olduk gaz hala bizimle yola devam ediyor , Artık napıcamızı şaşırdık , denemediğimiz şey kalmadı🥺🥺
Deletedmom3544 545403 denedim canım ama o genelde tuvalet yapabilmesi için olan bı damla ben memnun kaldım
Deletedmom3544 545403 Kullanım talimatında bütün ayrintiyla yaziyo benim tek imdatim oydu .o aylardaki bebeklere yarım veriliyo
Rainnnn 545403 Nurse harveys ilk zaman etki etti sonra bağışıklık kazandı etki etmedi. Zinco direk çöp Biogaia daha beter etti Relaktaz vardı o idare eder ama iyiler arasında
Deletedmom3544 545403 ben en çok spasmo panalgine diye bir fitil var en son çarem oydu o kadar çok güzel gazını tuvaletini yapiyoduki verince 20 aylık şuan bile kullanırım
Yagmuralmila Ya çocuk bu agliyacak damla verince tamamen susmasını bekleme .. ama biogaia probiyotiktir ilaç değildir.. en sağlıklı gaz damlalarından biri.. düzenli kullanım gerektirir.. tuvaletini düzenlemek istiyorsan maflörde alabilirsin.. ama gerek yok bence bir plates topu al.. pusetin içine koy bebeği plates topunun üstünde aşağı yukarı salla .. odada loş bir ışık bırak hemen uyur çok ağlamaz ..
545403 Yagmuralmila tabiki de çocuk bu ağlayacak ama saatler boyunca aralıksız aglaması ,yorgun düşmesi çocugu mahvetiyo illaki biliyorsunuz.Tuvaletle alakalı bir problemi yok gazını atamıyor.Masajlar vs işe yaramıyor.Bütün bebekler bu sıkıntıdan kurtulsun,acı çekmesin,kıvrandırmasın.🤲
Deletedmom3544 545403 biraz zor bulunan bı fitil ben memlekette gittim izindeyken iki aylık bile değildi kızım o ara neyse Ankara’daki acildeki doktor önermişti .inşallah Allah yardımcınız olsun.ama eminim işine çok yarar ucuz bişey bide
Yagmuralmila 545403 anladım yediklerinize dikkat edin .. ona da dikkat ediyorsanız ve oluyorsa damla çözmez bu işi ama doktorunuza sorun yinede
Aaysenurrrrr Deletedmom3544 fitili pek önermiyorlar gerçi. Çünkü bir süre sonra fitile alışıyorlarmis bana da ankaradaki doktorumuz önermedi