Hellomoto Sorum başlıkta kızlar saçlarım seyrek çabuk yaglanir özellikle doğumdan sonra aşırı çok dökülüyor vitamin şampuan vs kullanıyorum Bi faydası yok bugün kaynanam kına yakacam saçlarıma dedi banada iyi gelirmi diye düşündüm
babyfaceee Hellomoto vitamin değerlerine baktır. D vitamini düşükse çok dökülüyor. Saçını boyamak istesen kinadan sonra boyada tutmaz
Yagmurdamlasi01 Denedim fakat bi fark görmedim doğumdan sonra saç dökülmesi cok normal kaç aylık şuan bebişş?
Hellomoto Yagmurdamlasi01 8 aylık sabah yataktan kalktığımda yastığım saçla dolu duş yaparken kopuyor resmen taramaya korkuyorum topuz yapıyorum hep yerlere dökülüyor 😥
Yagmurdamlasi01 Hellomoto yaa canım bende aynı öyleydim ama inanki geçiyor bende çok kafama takmıştım ağlıyordum kel kalıcam diye eşimden utnaıyordum ama aniden kesiliyor sanırım benim 9 aylık olduğında kesilmişti yanlış hatıramıyorsam şuan 11 aylık tabi her insanda farklılık gösterebilir ama cok takma stress yapınca da cok dökülürmüş saçlar umarım en kısa zamanda senin de kesilir saç dökülmelerin 💜