busra_tarkan_47 Kizlar resmen 3 aydır adet olmuyorum gerçekten şaka gibi🤣ağlanacak halime guluyorum şaka gibi🙄😞devlete gitmek istemiyorum çünkü takmiyorlar. Özele desen eşim yok diyor ne yapicagimi bilmiyorum.
Semaertgrl busra_tarkan_47 85 gün oldu olmuyorum kaç kere test yaptım kan verdim gebelik yok emzirmeye bağlı diyorlar ama sinir küpü oldum devlette randevu yok özel desen uçmuş fiyatlar
GizeminEdizi busra_tarkan_47 aynen bende61 gündür olmuyorum söktürücü bile yaramadı 2.kutuya baslaidm,13 kg aldım.
Sonsuzmutluluk busra_tarkan_47 bende 3 ay olmamıştım doktora gittim Tarlusal yazdı kullandım adet söktürücü.
GizeminEdizi Sonsuzmutluluk ne kadsr zamanda etkinl etti benimde o kadar olacak,ilk oaketi yaramadı ,2 .baslaidm.
GizeminEdizi Sonsuzmutluluk ne güzel ben olmadım cubku 3 aylık igne olmuştum Kasım’da ve hala etkisini çekiyorum ,balın gibi oldum.
Sonsuzmutluluk GizeminEdizi malesef iğnenin böyle etkisi var inşallah kısa sürede olur. Netten doğal yöntemleri araştırın soğan suyu falan yapılıyordu sanırım ama tadı çok kötü içebilirseniz araştırın
GizeminEdizi Sonsuzmutluluk denedim soğan suyu hariç her şeyi denedim hicbir ise yaramadı 😥birde onunyapayim , teşekkür ederim ❤️