Cansunare Zeynep_Eren18 ilk kızımın adı Ülküm ve adını çok severek ben koydum 🥰ikinci kızımın adıda Nare adını ablası koydu bir zamanlar sefirin kızına hayrandı diyebilirim 🥰
TY_0613 Zeynep_Eren18 bizimde kızımızın adı Zeynep tuğsel zeynebin anlamını bilmeyen yoktur babamız istedi 😊Tuğsel de benim ve eşimin isimlerinden oluyor Tuğba Yüksel 🤭🤭🤭
Semy Zeynep_Eren18 oğlumun ismi Hamza Aybars. Ben Aybars ismini çok seviyordum evlenmeden önce bile oğlum olacak ismide Aybars olacak diyordum hep , eşimde Hz Hamza’yı çok sevdiği için Hamza koydu. Böyle oldu sonuç 😊
1ana_2evlat Zeynep_Eren18 Kızım umare ben koydum eşim onayladı Oğlum Zeyd ben koydum yine eşim de onayladı :)
Hanifetomac Oğlumun ismi Eymen kızımın Yaren ikisinin isimlerinide eşimle karar vererek koyduk rabbim sağlık uzun ömür versin yavrularımıza
Gzmcgn- Hanifetomac Oğlumun adı Çağın Atlas🥰 Çağın ismini ben Atlas ismini babası istedi çokta güzel oldu❤️
Semrasvs Zeynep_Eren18 yağız Efe eşim yağız olsin dedi bende doğum çok az zaman kala rüyamda görmüştüm efe işimi efe’yide ben koydum yoksa tek isim taraftarıyım eşimi vazgeciremedim
Mvvrrr Zeynep_Eren18 Metin kayınpederimin adı rica etti koyar mısınız diye eşimde sen bilirsin demişti bende kırmadım 2.ismini de ben koydum Metin Göktuğ 🥰
minikbabyy Lezginka tabikii😊 hamilileğimin ilk zamanlarıydı karnım belli bile değildi hatta cinsiyetide belli değildi. Rüyamda bi yer sofrasında kayınpederim kayınvalidem kendi anne babam oturuyoruz ama benim karnım kocaman olmuş kayınvalidem soruyor kız mı olcak erkek mi diye bende bilmiyorum ama erkek hissediyorum diyorum kayınpederimin elinde bi armut var armutu bana veriyo hayır duha kızımız olcak diyo😊 sonra bi uyandım canım deli gibi armut istiyo 3 günde belki 10 kilo armut yemişimdir😂😂 ve Duha kızım oldu gerçekten💖
Lezginka minikbabyy çok güzel değil mi☺️ şahane bir rüya görmüşsünüz, Duha ismi de zaten benim de hayranı olduğum muhteşem bir isim.. Liseden beri hayalimdir, oğlumuz oldu, kısmet olursa kıza inşallah ☺️❤️