oglumubeklerken Eskayaes yaaa tesadüfe bakın 😊 sizde mi Gökkuş diyorsunuz eşimde öyle der 😊 valla daha çok küçük 5 buçuk aylık günü gününü tutmuyor inşallah sakin olur bizimki de büyüdükçe ☺
Eskayaes oglumubeklerken evet gokkusum diyorum insallah erkeklerin doğasında var yaramazlık sağlıklı olsunlar da geçer sağ salim alırsınız insallah kucağınıza evet tesadüf okuyunca güldüm denk gelişine
Cansunare Zeynep_Eren18 ilk kızımın adı Ülküm ve adını çok severek ben koydum 🥰ikinci kızımın adıda Nare adını ablası koydu bir zamanlar sefirin kızına hayrandı diyebilirim 🥰
TY_0613 Zeynep_Eren18 bizimde kızımızın adı Zeynep tuğsel zeynebin anlamını bilmeyen yoktur babamız istedi 😊Tuğsel de benim ve eşimin isimlerinden oluyor Tuğba Yüksel 🤭🤭🤭
Semy Zeynep_Eren18 oğlumun ismi Hamza Aybars. Ben Aybars ismini çok seviyordum evlenmeden önce bile oğlum olacak ismide Aybars olacak diyordum hep , eşimde Hz Hamza’yı çok sevdiği için Hamza koydu. Böyle oldu sonuç 😊
1ana_2evlat Zeynep_Eren18 Kızım umare ben koydum eşim onayladı Oğlum Zeyd ben koydum yine eşim de onayladı :)
Hanifetomac Oğlumun ismi Eymen kızımın Yaren ikisinin isimlerinide eşimle karar vererek koyduk rabbim sağlık uzun ömür versin yavrularımıza
Gzmcgn- Hanifetomac Oğlumun adı Çağın Atlas🥰 Çağın ismini ben Atlas ismini babası istedi çokta güzel oldu❤️
Semrasvs Zeynep_Eren18 yağız Efe eşim yağız olsin dedi bende doğum çok az zaman kala rüyamda görmüştüm efe işimi efe’yide ben koydum yoksa tek isim taraftarıyım eşimi vazgeciremedim