Mermaiddd Ruzz-Batu yok bende hemşireye öyle söyledim önce pişirip sonra meyve karıştırıp vercem dedim bana öyle söyledi.
Tugce Mermaiddd Hemşirelerin uzmanlık alanı olan bir konu da değil zaten. Ne çocuk doktoru, ne de beslenme diyetetik uzmanı değil.
AyazisMom Mermaiddd Kullanmanızı tavsiye etmemekle birlikte yinede kullanmaya karar verirseniz hipp kaşık mamaları kullanın diğerlerine oranla içeriği en temiz mama
Tugce Mermaiddd Anladım. Kaşık mama kullanmanıza luzüm yok. Yulaf ununun kıvamını koyu tutmazsanız problem yaşamazsınız. Şimdiden şans dilerim, inşallah iştahlı bir bebeğiniz olur 🤍
ogrtmnanneee Mermaiddd hipp 5 tahıl maması. Genelde bunu veriyorlar. Ama elma muz armut bunu irmikle kaynatıp yedirsen en doğalı. Ama tahıl bulunmaz onu hazır alabilirsin hipin. Bizim bebek kabızlık çektiği için muzlu pirinçli şeyler yediremiyorum
Mihrimahim16 Ben 4,5 aylıkken kusmasını engellemek için 1 haftacık verdim kusma bitti kestim 🥴 Eşim tutturdu kaşık maması verelim diye kızım 8 aylık olucak ben vermek istemiyorum 😔 eşim diretiyor
Mizmizmyrtle Mermaiddd hipp veya aptamil alabilirsin ben aptamil kaşık maması kullanıyorum ara sıra bazen de kendim yapıyorum irmikle diğerlerini hiç düşünmedim Bile özellikle hero falan içerisinde çok katkı maddesi olduğunu okumuştum zaten aşırı şekerli
AdaPrenses Mermaiddd hipp tahıllı kasık maması kullanıyorum ıcıne meyve eklıyorum sade yapınca hıc sevmedı kızım tadını
AdaPrenses Bırde cok merak ettıgım bısey var ballı sutlu kasık mamaları var bal ve sut bebeklere 1 yasından once yasak zaten nasıl 4+ ay bu sekılde mamalar oluyor anlamıyorum
Mermaiddd AdaPrenses ben üzerini okudum bu ballı sütlü karışımın incelendiği ve bebeğe zararı olmadığının kanıtlandığıyaziyordu test edilmiş hangi mamaydı unuttum
Mermaiddd AdaPrenses bende sizin gibi o konuya takılmıştım o yüzden araştırmıştım.🙂bal yasak ama ballı mama