Minikoglummm Merakliannecik gündüz kaç saat uyuyor tek seferde mi uyuyor birde? Akşam 9 da yatırınca birdaha uyanmıyor mu sabaha kadar
bikerem Minikoglummm 8 Ekim dogumlu oglum da. 8-8:30 gibi uyaniyor. Simdi ogle uykusuna yattı 2 saate yakin uyur. Aksam da 22:00 gibi uyuyor
Mizmizmyrtle Minikoglummm bi biz mi geç kalkıyoz yaa 🤣 oğlum 8.5 aylık gece 11. Buçuktan önce yatmaz sabahta 9-10 gibi uyanır bende gece ⅔ gibi yatarım
UraSsmom Minikoglummm 25 aylık sabah 6 7 gibi başlıyoruz çocuklar en geç 10 da ben en geç 1 de bitiriyorum 🤦🏻♀️
otose_san Minikoglummm 19 aylık ve 3 yaşında iki kızım var. 6 buçuk 7′de kalkıyorlar, zor gelse de başta iyi de oluyor en azından öğle uykusu yapıyorlar bu sayede, akşam da 10 dan sonra uykuları gelmiş oluyor, 12′yi görmüyoruz şükür 1 aydan fazladır
irva Minikoglummm 19 aylık olcak bir kaç gün sonra oğlum.Sabah 8.30 da güne başlıyoruz oğlum akşam en geç 21.00′da uyumuş oluyor.Bende genelde gece 12 gibi yatarım.😬
Benisahtesevme2 21 aylık oğlum 9 buçuk gıbı uyanıyoruz Öğle uykusu 2 gibi yapıyor Akşam da 10 da uyuyor Ben 12 1 gıbj uyuyorum 🌸
Dilaylaa Kızım üç yaşında, sabah 7 de kalkıyor 😅akşam da 8,9 da uyur. Ben beşte kalkıyorum 🤣 1 de yatıyorum 🤣
bjkbb Minikoglummm 33 ve 19 aylık iki kızım var güne 8 de başlıyoruz akşam kızlar en geç 9.30 uyumuş oluyor bende 1- 2 gibi günü bitirmiş oluyorum 🙂
Dilaylaa Minikoglummm işe gidiyorum sabah. Kalkıp duş alıp hazırlanmak felan anca yetiyor malesef hiç uyumasam yeri hatta 😅
Zeliff Minikoglummm kızım 16 aylık sabah 7.30-9 arası belli olmuyor beraber uyaniyoruz akşam 22′de uyuyor. Benim belli olmaz 1-2-3😅
Irmakprensesinannesi Minikoglummm 9 ay 28 günlük sabah 7-8 gibi güne başlıyor akşam 10 da bitiyor uyumuş oluyor