Minikoglummm Kızlar merhaba sohbet olsun. Kaç aylık bebisleriniz yas olarak yakın olan var mı 20 aylık olacağız 10 gün sonra sabah kaçta kalkıyorsunuz kaçta yatıyorsunuz akşam
Deletedmom0099 Minikoglummm 23 aylık kızım var 7:30 gibi uyanıyoruz kızım 9da gece uykusuna geçiyor bende 12de uyuyorum
Baakpnr- Minikoglummm 5,5 aylık kızım sabah 7,30 da alarm gibi şaşmaz😂 güne başlıyoruz ve gün içinde genelde hiç uyumuyorm gece de 12 de uykuya gecıyorum 🥰
Nilunas Minikoglummm 8.30 da başlayıp 11 de bitiriyoruz günü ama dönem dönem değişiyor kızım bu sıralar böyleyiz 9, 5 aylık kızım
Cordeliaa 8 buçuk aylık kızım kurulu bi saat gibi 7:20 de uyanır biz de çok şaşırıyoruz😂 akşam 8:30 gibi odaya geçiyoruz en geç 9 da uyumuş oluyor. Atak, dil, hastalık durumu hariç tabi.
Minikoglummm Merakliannecik gündüz kaç saat uyuyor tek seferde mi uyuyor birde? Akşam 9 da yatırınca birdaha uyanmıyor mu sabaha kadar
BademsMam Minikoglummm 2 yaşına giricek kızım. Sabah 9 da uyanıyor akşam 12 buçuk 1 de zor uyutuyorum. Benim uyanmam da 8 buçuk gece 1 2 3 anca
Zencefillikurabiye Minikoglummm oğlum 21 aylık akşam 9da uyur sabah 8 8.30 uyanır bense işim ne zaman biterse o zaman uyurum akşam 10 11 12 fark etmiyor