Mervek92 Kizim 2,5 aylik gece uykusuna 12.30 gibi basliyir sabah da bazen 5.30 bazen de 6.30 gibi kalkiyor gunduz yarim saat 40 dakikalik 5-6 uyku yapiyir bazen nadir olarak uzun oluyor gunduz uykulari merak ettim sizin bebekleriniz nasil acaba
Alpylmz Mervek92 gece uykusuna 9 10 en geç 10 buçukta geçer 40 çıktıktan sonra hep öyle oldu çok şükür ama kısa kısa 1 saat 1buçuk saat arayla uyanıyo güzdüz de 6 başlıyoz bazen 7 de ondan sonra hep 20 dklık 30 dk uykular yapıyo uyanık olsun olmasın işimi bi şekikde yapmm gerekiyo zaten mutfakta işim varsa elbise takarsam falan pusete koyuyorum bazende tavanda asılı ana kucagı var onda duruyo
Karinyoo Mervek92 2 ay 20 günlük gündüz uyumuyor pek. Gece 12 1 gibi uyuyor 3te kalkıyor buçukta geri uyuyor 6 7 arası kalkıyor. Resmen uykuyu sevmiyor yetişkinler bile daha fazla uyuyor. Ben ne yapmalıyım ki acaba
Metehan09 Benim oğlum sabah 11 de yattı 45 dk uyudu öğleden sonrada bi 45 dk bilemedin 2 saat uyur okadar
Mervek92 Metehan09 demek ki gercekten her cocuk farkli aslinda ben uyutmak icin birsey yapmiyorum uykusu gelince kendisi uyuyor uyanik oldugu zaman surekli bisiler yapiyiruz aacaba yoruluyir mu diyirum kendi kendime
Minikkus14 Mervek92 mesela ne yapıyorsunuz bizde iki buçuk aylığız. Benimki gece uykusuna 9 gibi geçiyor 1-4-6 buçuk da uyanıyor sonra gündüz genelde 1 saat öğleden sonra derin uyursa 2 saat uyuyor uyuyup uyuyup uyanıyor sürekli
tektanem Mervek92 ben sekiz buçukta yatrırıyorum iki üç arası kalkar yatrırım beş gbi kalkar mesai başlar bazen uyur bazen uymaz ama normlde 11 de yatryodum sabah artık uyumayınca erkne öektim 9 buçukta gündüz yatar değişir ama üç saat uyur uyndıktn sonra genlde ayakta olur akşma kdr nadir 20 30 dkkalık uykulrı olur
Mervek92 tektanem masallah ne guzel benim kizim kesinlikle gece 12 den once yatmiyor gece uykisuna belki gunduz o yuzden mi cok uyuyir kisa kisa ,siz nasil alistirdiniz hep mi oyleydi
tektanem Mervek92 başta çok düzensizdi aslında sonra artık rutin okulturmaya başladım ilk on birde yatryodum ama bi kaç saat uykusu olsada oyalamaya ve yormya çalışıyodum bu şekilde uyuyunca bi üç saat uyuyo zamanla 11 olunca direk gözler kızarıp uyku moduna geçmye başladı şimdi artık dokuz buçuğa çektik önceden sekizde uynıyodu şimdi beşte çünkü yaz sati değişti gün geç batıp erkn doğduğu için saatleri değişti belli rutin oluşturun zamanla alışıyo bide uyandığı zaman direk almayın uyutmaya çalışın tekrar benimkide aralarda bazen uyanur hemn kucağıma alır uykusu açılmadan tekrr uyytuyorum
Zeynep_Asya Benim kızımda gece 11 gibi uyuyor ama ben gece 3-4 gibi uyandırıp besliyorum sonra tekrar uyutuyorum sabah 7 de uyanıyor gündüz uykuları çok kısa yarım saat kadar 2-3 kere anca uyuyor
Mervek92 Minikkus14 kitap okuyorum karin ustu zaman yapiyirum cocuk sarkilari acip soyluyorum zeka kartlari var onlari gosterip kisa konusmalar yapiyorum bu sekilde zaman geciriyoruz
Minikkus14 Mervek92 himm ben tek kitap okumaya geçmedim henüz ya diğerlerini bizde yapıyoruz yüz üstünde çabuk sıkılıyor dönmek yada ilerlemek istiyor çabalıyor çabalıyor olmuyor sinirlenip bağırıyor okuduğunuz kitaplar neler örnek verir misiniz bende alıp başlayayım artık
tektanem Mervek92 aynen belli bir rutin oluşturana kadar zorlanırsınız biraz ama sonrası kolaylaşıyo bide nasıl uyutuyosunuz bebeğnizi sallayarakmı onunda etkisi olablir salanarak uyuyan bebek daha çabuk uyanıyo malesef