dnzcyc Kızlar ebebekte oioi ürünleri yüzde 50 indirime girmiş. Pipetten alacağım ama puzzle tabak da alayım mı sizce? Blw yapıyoruz ama tabakla vermiyorum hep mama tepsisine koyuyorum. Tabakla versem daha mı iyi olur bilemedim
elfen dnzcyc tabakla vermeniz tabii ki daha iyi. oioi cidden gereksiz pahalı. vakumuna da çok güvenmeyin, hooop çıkarıveyolar. aynı fiyata daha güzeli illa ki vardır.
senamiray dnzcyc ben heves edip hepsinin aldım oioinin ama gerek yok yani uygun fiyata da iş görenler var ama menunum ürünlerinden kaşığı hariç
Cordeliaa oglumuz01 besinleri parmak boyutunda sunup bebeğin yemeğini kendi eliyle kendi istediği kadar yemesi
elfen oglumuz01 bebek liderliğinde beslenme diye geçiyo türkçede. bebeğin ayına uygun pişirilmiş ve yine ayına göre kavrayabileceği boyutlarda doğranmış/parçalanmış yiyecekleri veriyosunuz ve kendi istediği şekilde kendi istediği miktarda yiyor.
Irmakprensesinannesi oglumuz01 kendisiyle doke saça yiyor yemeğe çalışıyor aslında bir nevi kendisi yemeğe alıştırma sureci
dnzcyc elfen munchkin alacaktım aslında ama indirimi görünce alsam mı dedim. Puzzle tabağın bir parçasını çantama atıp dışarıda kullanırım diye düşündüm ama çıkarıp atarsa bir anlamı kalmıyor.
elfen dnzcyc benimki 7 aylıktan beri çok rahat çıkarabiliyo. acaba ben mi beceremiyorum tabağı düzgün koymayı diye eşime anneme kayınvalime de denettim ama yok çıkarıyo gerçekten.
dnzcyc senamiray Ben de abartılıyor diye almaktan vazgeçmiştim ama indirimi görünce emin olamadım. Uygun fiyatlı vakumlu tabaklar var ama puzzle gibi parça parça yok galiba.
Adssmom dnzcyc ben indirimde puzzle tabak pipet kapklı kase ve meyve sebze filesi aldım. Zaten artık her şey çok pahalı bu indirimdeyken almak lazım bence
dnzcyc Adssmom en iyisi alayım ya aklımda kalacağına😅 Zaten 130a düşmüş bir kahve içip tatlı yesen bu kadar gidiyor
Misipisi35 dnzcyc pipetten bende alsam mı diye düşünüyorum plastik pipetten de icebiliyor yıkıyorum iciriyorum ve atıyorum. İlla silikon pipet gerek var mı sizce
dnzcyc Misipisi35 ben kenarları keskin değil diye alacağım. Plastik pipetle içerken korkuyorum ters bir hareket yapar damağını acıtır diye
Denizzz88 dnzcyc bende normal olan tabağı var vakumunu hemen çıkartıyor hiç memnun kalmadım çıkartıp tabağı ters çeviriyor herşey yerde 😄 o yüzden direk mama sandalyesinin önündeki tepsiye koyuyorum bende
dnzcyc Denizzz88 bunları duyunca kafam karışıyor iyice 😅 Ben de tepsisini kullanıyorum hep biraz da dışarısı için istemiştim. Ne kadar silsek de dışarıda yiyeceğini direkt tepsiye koymuyorum. Neyse ebebekte karar veririm artık birazdan gidicem😂