Kustuyu95 gibicibicis seriat değil de bu ara suriyeye asker çıkarma konusuluyo yine belki onu gölgelemek için olabilir ve bunu yalanların çoğu uyuşturucu kullanılar oluyo genelde allah bin türlü belâlarını versin
Yesillimon Kustuyu95 Bacim uyuşturucu yeni olan bişey değil ki bu konunun uyuşturucu ile alakasi olduğunu sanmiyorum dünyayi baska bir boyuta sürüklemeye çalışıyorlar.
talula Kustuyu95 Yıllardır her yerde uyuşturucu kullananlar var. Dozu mu artırdılar? Uyuşturucu falan hikaye
gibicibicis Kustuyu95 ama uyuşturucu hep var ki 2 günde 1 tane olsa uyuşturucu ya da başka bir şey denilebilir ama fazla oldu dediğiniz gibi gündem degistirmede olabilir tabi
Yesillimon talula İdam gelmeli gerçekten artik gelmeli ya vallahi antidepresanimin mg yetmemeye başladı iki gündür Allahm bu ne ya sonumuz nereye gidiyor artik görüp görebileceğimiz son şeyleri de gördük bundan ötesi ne olabilir.Kimbilir kaç çocuk şahit oldu bu olaya.
agns talula gençler minibüste metroda elele tutuşuyor ya da küçük bir öpücük konuduruyor diye linç eden tayfadan ses çıkmıyor hee doğru ya yabancı uyrukludur belki bunlar sanırsın Finlandiyalı
talula agns hiç unutmuyorum bi gün bir arkadaşımın kaza haberini aldım eşime sarılıp ağladım yanımıza bi adam yaklaşıp burada böyle hareketler yapamazsınız ahlaksızlık yapmayın demişti şoka girmiştik bunları görünce ne tepki verdi acaba şerefsiz
Grupyildizi 16 yasindayken parkta erkek arkadas sevgili degil bu arada oturuyoruz kadin cama cikti nasil bagriyor gidin burdan cocuklarimizin ahlakini bozucaksiniz falan sohbet ediyoruz alt tarafi nerde o kadinlar simdi
Aysegulkrsd talula vala coluk cocuk var sokakta ona canım sıkıldı bnmde cocuklarımız psikolojisi bozulcak
talula Aysegulkrsd şu an böyleyse 20 yıl sonrası nasıl olur kim bilir.. nasıl bir dünyaya çocuk getirdik yarabbi ya
agns talula aynen o ahlâk bekçileri emekli oldu sanırım bunlarda anadan üryan ortalığa döküldü bi film dönüyor ama bizim aklımız ermez ya da yetmez Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim
Aysegulkrsd talula vala üzülüyorum gıt ewıne ne bok yıceksen ye amuda mı kalkıyo duz duvara mı tırmanıyon kedı köpege donduler resmen onlar bıle bunlardan adaplı
Ndrg-12 Yesillimon işte geçen gün Bursa’da kadını rehin alan adamı etkisiz hale getiren komiser, adam öldü diye önce açığa alındı sonra cezaevine gönderildi. Polis bu saatten sonra belindeki silahı süs diye taşır. Kurşun atmak öyle her baba yiğidin harcı değil. Ülkenin kolluk kuvvetleri maalesef pasifleştiriliyor.
damla- Ndrg-12 twitter da sosyal medyada o polise destek olunmalı. Bu haksızlığa karşı birlik olmalıyız
Aysegulkrsd talula kıyamet yaklasıyo binalar yükselip zinalar cogalınca edep kalmadı ayıp kalmadı ahlak kalmadı insanoglunda… Ordan 3 yasında bı cocuguyla gecen nasıl acılar bunu yada 5 yada 7 yasında gebersin pislikler
birtutamsac talula yakında çıkar kokusu neymiş planları belli olur. Yoksa Tesadüf değil elbet üst iste böyle sapkınlık yapılması.
Ceren_301121 talula bende şimdi gördüm post açtım eşimle twitterda çıktı karşımıza şok geçirdim resmen yeter artık yeter ya 😡😡
lilayko_ Kızlar kıyamet alameti. Hatta bir hadis var. Zina ortada apaçık yapıldığı zaman veba hastalığı tekrar çıkacak, ve bizden önceki nesilin bile görmediği hastalıklar türeyecektir. Rabbim korusun . Allah’ın yolundan şaşmayalım. Vallahi kıyamet yakındır!
2guzelinannesi lilayko_ siz bunu yazinca aklima maymun cicegi gekdi oda escinsellerden bulasiyormus ya cikmadan once bir partimi ne yapilmis ulu orta iliskiye girmis cogu insan . Ben bunlarin hepisinin oyun oldugunu dusunuyorum ve nedense istanbulda olsu biraz garip ard arda umarim istanbulda kotu birseyler olmaz