ecem34 Yarın 2. Ay aşımız var. Fakat aşıdan önce çevremdekiler ateşi olmaması için calpol vermemi önerdi. Sizler ne yaptınız çok ateşi oluyor mu. Aşı öncesinde neler yapmam gerek ?
Tugbaf ecem34 bebekten bebeğe değişiyor canım benim oğlumda ateş olmadı hiç bir sıkıntımızda olmadı banada içirmemi söylediler ama içermedim agrı yada ateş olmadan vermek bana saçma geliyor gereksiz yere kimyasal vermek istemem tabi verip vermemek sizin tercihiniz canım
1anne1bebek ecem34 bende bir hafta önce aşı yaptırdım gitmeden bir yarım saat önce 1 çay kaşığı verdim
1anne1bebek ecem34 bende bir hafta önce aşı yaptırdım gitmeden bir yarım saat önce 1 çay kaşığı verdim ecem34
1anne1bebek ecem34 bende bir hafta önce aşı yaptırdım gitmeden bir yarım saat önce 1 çay kaşığı verdim ecem34 ecem34
mrveaydgdu Bizde bugün olduk sağlık ocağında aramışlardı gelmeden önce bir çay kaşığı ateş düşürücü ver diye bende gitmeden calpol verdim. Ama şuan aşırı huysuz sürekli ağlıyor emmiyor 🤦♀️ Umarım sizde olmaz
mrveaydgdu Bizde bugün olduk sağlık ocağında aramışlardı gelmeden önce bir çay kaşığı ateş düşürücü ver diye bende gitmeden calpol verdim. Ama şuan aşırı huysuz sürekli ağlıyor emmiyor 🤦♀️ Umarım sizde olmaz
1anne1bebek ecem34 bende gitmeden önce 1 çay kaşığı verdim benim kızım gelince haldizdi çok uyudu o yüzden gitmeden önce verdiğim iyi oldu açıları ağır çünkü hatta ateşinin çıkmasını bekleme 6 saatte bir yenileyebilirsin
Zhdee ecem34 bizim de 2. Ay aşımız yarın ben sordum ebemize verme aşıdan önce şurup aşının etkisiini azaltıyor dedi 🤷🏻♀️
Fneva ecem34 bence vermeyin her çocuk her ASO’ya aynı reaksiyonu göstermiyor baktınız ateşi 37.5 un üstüne seyrediyor ya da çok huysuz ve huzursuz o zaman verirsiniz
Yusra01 ecem34 bizde dün olduk ağrı yaptı ve aşırı huysuz iki gündür hep ağlıyor bence vermeyin eğer olursa verirsiniz
Yusra01 ecem34 benimde ilk çocuğum tecrübesizim sakin olursan hiçbir sorun çıkmaz çok ateşi öıkarsa hemen soğuk su kompresi yapın aşı yerlerine değdirmeden
Gulsum84 ecem34 bizde bugün sabah olduk çok şükür bi sıkıntı olmadı bu saate kadar inşallah olmazda 🙏🏼 Bence ateş düşürücü vermeyin eğer olursa verin 👌🏻