CeylinEkim Melike-Alya çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Helbetyakalayamambeyefendi çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Babykuzey çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Melike-Alya çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Dmtt26 çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
Dmtt26 CeylinEkim ya çok teşekkür ederim şuan bizim isiliklerimiz geçti ama yine olursa ilk işim denemek olacak bugün bende bı Dr paylaşımında okumuştum denemedim die paylaşmak istememiştim 🥰
CeylinEkim Melike-Alya denedim canım ilkte umudum yoktu ama bugün 3. Gün kızarıklıkları geçmeye başladı hafifledi