CeylinEkim Kızlar 8 aylık bebeğimin beli poposu ve kolu isilik oldu bel ve popo kısmı kötü sürekli kaşıyor ne yapabilirim
Dmtt26 CeylinEkim malesef bizde aynı sorunu yaşıyoruz poposu omuzları kolları falan doktorumuza sorduk bol bol duş aldırın dedi sıcaklardan ötürü oluyor 😶 Bepanthol pişik kremi kullanıyorum ama bilemiyorum faydası olur mu
Melike-Alya Bende burda bekleyeyim perişan oldu çocuğum bugün banyo yptırdım rahatlar diye ama bi süre sonra kaşıntı devam etti
CeylinEkim Melike-Alya kız her gün yaptırıyorum banyo krem sürüyorum yok bana mısın demiyor ya gittikçe daha kötü oluyor sanki
CeylinEkim Melike-Alya çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Helbetyakalayamambeyefendi çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Babykuzey çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
CeylinEkim Melike-Alya çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
findiginannesi_ Melike-Alya Geçmiş olsun canım bide sudocrem dene olmazsa pişiğe iyi geliyor oda .isiliğe de iyi gelir belki
CeylinEkim Dmtt26 bende bepanthol kullanıyorum bide sensidaily mi ne var ya hassas ciltler için onu alacağım bakalım geçecek mi bide kaşıntıyı alsın diye travazol kullanıyorum
CeylinEkim Dmtt26 çok güzel haberle geldim 🧡 tamamen saf Gül suyu isiliği geçiriyor duş aldırdıktan sonra tunik uygular gibi pamukla isilik olan yerlere sürün geçiyor
Jerfi Benim kizim 8 aylik, su an ayni sorunu yaşıyorum. Penaten kullanıyorum, pudra ve kremini. Mukemmel sonuc aldim. Ara sira da sudocrem sürüyorum. Ama sizde ilerleme varsa mutlaka doktora götürün.
Dmtt26 CeylinEkim inşallah bı faydası olur daha çok sıcak günlerimiz olacak Allah yardımcı olsun evlatlarımıza 🌺