Selcanasral Arkadaşlar bebegimi nerdeyse yarım saat emziriyorum sonra bıraktıktan sonra agzni hemen yüzüme atıp emmeye çalışıyo böle olan varmı neden böyle yaparki
Ftmsvnc Selcanasral benim oğlum da öyleydi ama Bi kaç gündür gaz sancısından mı burun tıkanıklığından mı bilmem tutmuyor bazende beş dk emip bırakıyor 😔 gazı olan bebeklerde çok emmek istermiş.
ZelihAras Selcanasral benimde oğlum oyle yapiyordu sağlık ocağına gittim hemsireye anlattim bebegin boyle yapmasi normal cani sıkılır aranır seni ister aranir bu ac oldugu anlamina gelmez dedi bi doktora veya hemsireye danis istersen
Sryilknr Selcanasral Selcanasral benim bebeğim de öyle gazıda olsa hıçkırıkta olsa sürekli emme isteği oluyor bide iştahlı maşallah oda olabilir
Edabulut Selcanasral genelde hep bi emme istegi oluyor gazdan da olabilir bildiklerim bu kadar ama benim kızım 5 buçuk aylık hala öyleyiz
Selcanasral Ftmsvnc ve benim kizimin burnuda tıkanikti hemde gazdan dolayi emip hemen atiyordu gazini alip bide burnunu açın damlayla rahatlar
Selcanasral ZelihAras gecen hafta gittim kilo kontrolu icin hersey guzel dedi bide yarin gidicez yarın gittigimde tekrardan sorucam
yaedma Saçlarımdan tutup yüzüme yapışıyo benimki her zamanki geğirme hareketi sırtına bikaç pat patla çıkar rahatlar
Ftmsvnc Selcanasral açmaya çalışıyorum ama ortalığı ayağa kaldırıyor doktora götürdüm normal diyo hırıltısı da var tıkanıklık yüzünden ne kadar sürüyor bu burun tıkanıklığı acaba
Selcanasral Betujjj bi an cok tedirgin oldum sütüm oldugu halde doymuyormu diye yüzümü emmeye çalışmazdı hiç
Betujjj Selcanasral kesfediyor o emdiği yüzünüzü sonra dokanarak kendine cekecek burnunuzu cenenizi hatta parmağınızı emmesi çok normal 🌸🥰