busrababuz Kızım doğduğundan beri cildi çok kuru sürekli nemlendiriyorum mustela kullanıyorum bugün doktora gittim yüzünde birşeyler çıkıyor diye cildi çok kuru dedi mustafanin kırmızı ürününü tavsiye etti bizim durumumuzda olup ne kullanıyorsunuz?
Theseda busrababuz nemlendirme banyo yaptıktan 3-4 dakika geçmeden yapılırsa etkilidir sonrasında sürülen hiçbir şey fayda etmez.
Ftmsvnc busrababuz bende jhonsons bebek yağı aldım ama çok kötü alerji yaptı pişik kremide hiç fayda etmedi pişiğini arttırdı bıraktıöuo ürünleri. Hakiki zeytin yağı yada badem yağı ile nemlendirmemei tavsiye ettiler..
[silindi] busrababuz bizimkide öyleydi cankm sonra egzama oldu babe nemlendirici ve şampuan kullanıyorum hergün mustelanın normal serisini ve yeşil olan seriyi kulandık bizde alerji yapıyor kızarmalar oluyor
Aaaaaaa busrababuz bizimde öyleydi cildi çok kuruydu badem yağı önerdi doktor banyodan sonra sürdüm ve geçti kuruluğu
Ftmsvnc busrababuz hiç Bi Fikrim yok ama benim bebeğim küçük olduğu için fazla güneşe çıkmıyoruz bide uzun kollu giydiriyorın
busrababuz Ftmsvnc benim kızımda genel kuruluk var yüzünde de var mecbur nemlendirici kullanmak zorundayım
Zuzununkeremi8 Benim bebeğiminde cildi kuru ve yuzunde kırmızı lekeler olmaya basladı bizede bepanthol sensiderm onerdi kullanan varmı ki acaba 🤔
Hbbadgzl busrababuz banyo yaptirmadan once saf zeytinyagiyla vucuduna masaj yapin bir saat beklesin hem pamuk gibi olur hemde cildini besliyor ben oyle yapiyorum dustan sonra da mustelanin yagini suruyorum