Zeliff Kimeneayol bağırsaklar zamanla yerlerine otururmuş o yüzden oluyormuş. Kızım 16 aylık ara sıra bana bile oluyor başta daha fazlaydı 😅 normaldede sezaryendede oluyormuş bu arada ben sezaryenliyim
Alparslan2206 Kimeneayol evet bende de oldu annem dedi doğumdan sonra böyle böyle olur rahim yavaş yavaş toplanır hareket eder gibi hissedersin derdi ne kadar doğru bilemem ama benimde karnımda hareketler olurdu geçti 1-2 ay içinde😅
Kimeneayol sekerkizinannesi1 Ay bilmiyorum ama çok garip değil mi sanki içimde bebek hareket ediyor 🫢
2minnosannesi0 Adet olana kadar inanmadim hep bebek var hissi oldu 😂 8 ay olmadim dua ediyodum artik oluyum psikolojim bozuldu diye 🙈
Alpyigit3434 Sifakusu merhaba bendede oluyor 11 aylık oldu oğlum 15 gündür bebek var gibi hissediyorum adetim oluyor ama spiralden dolayı uzuyor yani çok dğzgün değil siye bggn dra gittim spiral iyi duruyor dedi diş yaprırıyorum acaba o mu gaz yaparmı
Zekiye_123 Zeliff bende sezeryanla doğum yaptım 4 aylık bende de aynı içerden tekme atılıyormş gibi 😂 hatta test alıp test bile yaptım
Zeliff Zekiye_123 bende yapmıştım 😅 6 ay regl olmadım acaba dedim hamileyimde çocuk büyüdü tekmeliyor haberim yok 😅😅
Berilsmom46 Ay bende de oldu sezeryanda sonra çok korkmuştum çocuğun parçası mı kaldı diye şiddetli tekme yedim sanki 🤣
Zeliff Kimeneayol ilk 6 ay regl olmadım korkmuştum hamile kaldimda çocuk büyüdümü hareket ediyor diye😅
Zekiye_123 Kimeneayol doğurduğumuzu sağ salim büyütelim inşallah ta Rabbim evlat isteyene nasip etsin inşallah 😊😂