LILLEMUSS42 SGeceC anladım. Ilkez böyle birşey yaşadım yumurtalama’da olabilir diye üstünde durmadım akıntı da kesilince öyle kaldı sizin yorumunuzu görünce sormak istedim Cvp için tesekkurler 🌸🌸
AsyaninAnnesiiii Beren2323 9 haftaliktı. 🤭 Regli 1 ay olmadığım oluyordu nadiren de olsa , öyle birseydir diye hiç hamile olduğumu düşünmedim. Bi arkadaşın tavsiyesi ile gidip test aldim iddea ya girdik ortada iddea olmasa ben hala hamile olmadığımdan emindim. 🤣
nelmali Beren2323 6 haftalıkken öğrendim ben hamilelige o kadar uzaktım ki (9 ay denedik ve olmadığı için vazgeçmiştik) meme kanseri olduğumu düşündüm göğsüm aşırı ağrıyordu ve kitle gibi bir sey vardı meger hamilelik belirtisiymiş 🤷🏻♀️
serebro Beren2323 annem beni 5 aylıkken öğrenmiş 😅 Ben 5 haftalikken öğrendim 1 hafta gecikmeyle test yaptım genel olarak düzensiz olduğum için çok kondurmamistim açıkçası
3melek_annesiii Beren2323 2. Çocuğumu 3 aylıkken öğrendim 🤪 ilkinden sonra hiç hastalanmamistim (korunuyorduk sözde) birde kusma bulantı hicbirseyim yoktu sadece aşırı kasik ağrım vardı hatta caağınım doktorum direk doğuma gelseydin demişti 🤣
kenankaan 3melek_annesiii aaa bu ben 🙂aynısını yaşadım. 3 aylıkken öğrendim. Hiç bir belirti yoktu. Zaten adet de görmemiştim hiç. Emzirirken adet olmuyorum ben, anlamıyorum da o yüzden.
3melek_annesiii kenankaan emzirirken bende hastalanmamistim o yüzden bende anlamamıştım olabiliyor böyle şeyler 😀
Beren2323 tatlismelegim benim de şuan karnımda damar gibi birley atıyor hissediyorum ilk hamileliğimde de olmuştu ama şuan tersler negatif siz kaçıncı gün öğrendiniz gecikmenin
GebeHanim MinikPrensesannesii 😂🤣🤣 maşallah ne şekilde öğrendin Ben evde eşimden gizli test yaptım 😁 çizgiyi anlamadım bı garip çıktı .. değilim yaa dedim . Tabi o arada kendimi yiyip bitiriyodum niye adet olmuyorum Hastalandım mi sıkıntı mı var bende diye kadın dogumcuya gittim Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum neden dedjm Kadın yat aşşa dedi HSJDHBXBE hemen ultrasona aldı hoopp 11 haftalık dedi gönderdi ben şok 😅🥲🤣🤣 22 yaşındayım ben 😊 normalde de duzensizdi.
MinikPrensesannesii GebeHanim 18 aylık oğlum vardı adetlerim hep düzensiz olur o arada Hakkari’ye tayinimiz çıkmıştı stresten falan yine gecikti sandım hiç belirlti yoktu en son hafta midem bulandı test yaptım pozitif 😂hastaneye gittim doktor güldü doğumda gelseydin dedi😂 1 ay sonra cinsiyet öğrendim bugün 2 yaşına girdi prenses kızım🙏😍❤️
Beren2323 Eminehifa evet ben birinci bebeğimi de geç döllenmeden gecikmenin 14. Günü öğrenmiştim de bu da mu öyledir bilemedim . Siz gecikmenin kaçıncı günü öğrendiniz
Beren2323 Dila97 adet söktürücü☺️Bi kere kan tahlili verdim de negatif benim birinci bebeğime de kan negatif çıkıp sonra pozitif oldu
Jfjfkfkkfkfk Beren2323 ben ilk kızım da Dr. A gittim günüm geçti diye hamile değilsin hatta sıkıntılı hamile kalman yumurtalıklarında sıkıntı var. Adet olunca gel dedi iki ay bekledim olmadım sonra kaynanam kızım git Bi görün ne sıkıntın var öğren sonra uğraşma dedi. Bende gittim tekrar 2.5 aylık hamileymişim duyan nasıl anlamazsın diye dalga geçti hep😪
MinikPrensesannesii Beren2323 farketmedim ki😂adetletim düzensizdi hep o sırada hakkariye tayin çıkmıştı stresten falan sandım belirtide yoktu 😂