Beren2323 şöyle bir yorumlara baktım da galiba en geç öğrenen burada benim. 13 haftalıkken öğrendim. Oğlum 6 aylıktı. Regl olmamıştım. Doktorum regl olunca ilk gün gel spiral takalım demişti. O zamana kadar prezervatif yeterli demişti. Öyle de zaten 2 çocukla pek de cinsel ilişki olmamıştı. Toplasan en fazla 4.5 dir. Hamile olabileceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi. Birgün çocukları uyuttum. Nasıl yorulmuşum. Kalktım kendime kahve yaptım kesmedi. İkinciyi yaptım içtim. Sonra gittim lavaboya diş fircalayip uyuyacağım. Dişimi fırçalarken ogurdum. Kusma yok sadece ogurdum birkaç saniye. Yok ya olamaz falan derken ertesi gün arkadaşıma anlattım. Üst üste kahve içtim midem bulandı gece bence ben şimdi icmeyeyim dedim. Kız hamile olma dedi. Yok be olamaz derken içime kuşku düştü. Bir test yaptım pozitif şok oldum. Ertesi gün doktora gittim 13 haftalık olmuş. O öğürme dışında hiçbir belirti yok. Regl de olmadığım için anlammaisim. Doktorum bile şaşırdı nasıl ya ne biçim yumurta sperm var sizde demişti. Öyle ilk kontrolde cinsiyeti de öğrendim çıktım. Çok da korktum tabi ikili test zamanı geçti folik asit almadım ya birşey olsa diye. Şükür olmadı. 3 oğlum var. Küçüklerin arası tam 12 ay. En küçüğü şuan 17 aylık. İyi ki dogurmusum iyiki olmuş. O gün test yapmasam ben asla ogrenemezdim hamile olduğumu. Karnım bile 30. Haftadan sonra belirmeye başlıyor öyle pek büyümüyor da. Hareketlerini de zaten 3.de pek hissetmedim. Dogurana kadar sayılı hissettim. Oda tekme falan değil gaz gibi. Doktorum araları yakın daha rahim kendini toparlamadan yeni gebelik oluştu rahim eski inceliğine dönmediği için hareketler bu kadar zayıf demişti. Sonrasında da zaten ne bulantı ne birşey hiçbir şey olmadı. Yani o gün test yapmasam belki 30 haftalık olurdu öyle öğrenirdim.