cigdemkstl_ Anneler dalin kullanıyoduk doktor cildi kuru mustela stelatopia kullan dalin iyi değil dedi onu aldım banyodan çıktıktan sonra kolları hep kırmızı kırmızı olmaya başladı. Dalinden başka ne kullanabiliriz ne önerirsiniz
Littlebird cigdemkstl_ bübshen kullanıyorum ben de çok memnunum. ama şimdi sıcak havalarda her gün yıkanıyor her gün şampuan kullanmıyorum en fazla haftada 2 defa şampuanlıyorum
cigdemkstl_ Mbebeh evet musteladan oldu hatta tekrar yıkadım geçmedi sakine döndüm geçti ama ben her banyodan sonra mustelanın vücut kremiyle tüm vücudunu kremliyorum
cigdemkstl_ Littlebird evet bende günlük yıkıyorum ama her defasında 2 defa hatta şampuan kullanıyorum 😕 nasıl o zaman sadece su döküp cıkartıyor musunuz
Browni cigdemkstl_ doğduğundan beri uni baby kullanıyordum ama göz yaktığını farkettim şimdi şokta satılan bebeland markasını kullanıyorum gözde yakmıyor bi sıkıntı olmadı
aysnr0649 cigdemkstl_ benim bebeğimin de öyleydi. Bioderma abc çok iyi geldi. Doktorumuzun tavsiyesi ile aldık zaten. 🥰
Littlebird cigdemkstl_ evet duru suyla yıkaman yeterli demişti doktor haftada 2 den fazla kullanma sabun ve şampuan demişti
Evolit cigdemkstl_ çok fazla değil mi bu kadar şampuan kullanmak. Haftada bir şampuanlanması yeterli olur diye biliyorum. Bende her gün yıkıyodum doktorumuz bir gün yıka bir gün yıkama dedi.
cigdemkstl_ Littlebird bana da dedi aslında işte ama sanki temizlenmiyor rahatlamıyormuş gibi hissedip devamlı şampuanlıyorum 😕
cigdemkstl_ Deep fresh peki nasıl onu bir tane instegramda cok fazla öneren bi kadın vardı o söylemişti kullanan var mı
1prensannesi06 Bende burda bekleyim bende değiştirmeyi düşünüyorım sebamed yenidoğan kullandım doğduğundan beri ama hafif kokusu olsun istiyorum bunun hiç kokusu yok
cigdemkstl_ 1prensannesi06 mustela da öyle cok pahalı hiç de gerek yok gram kokusu yok ve 3 pompa sıkıyorum anca biraz köpürüyor insan çocuk temizlenmiyor zannediyor ve sonrasında saçları çok sertleştiriyor hiç mustela önermiyorum
BerrinHEA cigdemkstl_ mustela bize aynı sorunu yaptı ebebek in baby&me markalı şampuanını tavsiye ederim benim bebeğimin cildi alerjik bize çok iyi geldi içeriği de çok temiz
cigdemkstl_ BerrinHEA bende alıyim benim kzıımında cildi cok kuru olduğu İçin her şampuanı kullanamıyorum ama aklım deep fresh de e bebek satıyor onu da cok iyi yorumlar var instegramdaki bir anne aşırı övdü ve cok cok cok uygun merak ediyorum aslında
Madam cigdemkstl_ siveno minoris greens mom ecowell bunlardan birine geçin ben mustela kullanıyorum ama çok memnunum demek ki çocuğunuz ekstra hassas