Tubacnr0 ipekk05 evet maalesef bu bebek arabasında bu sorun oluyormuş dışarı çıktığım bigun yanıma bebek yağı aldim tekerleğin donen yerine bol bol döktüm çok nadir geliyor baya iyi oldu deneyin sizde
ipekk05 Tubacnr0 çok teşekkür ederim ya yoksa iade edicektim çokta memnun kaldım arabadan normal zeytinyağıda olurmu acaba
-annesininprensi- yagmursen baston yerine tek elle kapanan kabin boy al cnm hafifleri var onunda hem yer kaplamiyo hem bebek büyüyünce çek.cekli olanı alırsan valiz gibi çekersin binmeyince
yagmursen -annesininprensi- ay hiç sevmediğim şeyler niye çekiştiriyim binmezse yürür🙊🙊 bebek arabamız var ihtiyacım olan şey bastondu, aldım tesekkür ederim 😊😊
-annesininprensi- yagmursen Araba elinde yük olmaz diye dedim.canım bi.arabaya biner arada yürür diye belli.olmuyor cocuklara ya 😁
Sherlock1180 yagmursen evkurda chiko liteway 1700 du üstelik taksitli çok uygun geldi bana hatta ve mükemmel bir araba
yagmursen Sherlock1180 taksiti 1700 olmasın :) araba aldım tesekkür ederim ama chicco 1700 değil. 4000 tl
Kumsalin_Annesii KahveliVera merhaba. Babyhope hangi model acaba bende araştıyorum beğendiklerim arasında ama kararsızım.
KahveliVera Kumsalin_Annesii Civilden aldım ben birebir aynısını bulamadım ama çok benzeri çok kullanışlı binaya girerken kızım kucağımda olduğu halde rahatça tek elimle kapatabiliyorum
KahveliVera Kumsalin_Annesii pişman olmazsınız emin olun travel sistem pişmanlığından sonra karşılaştığım en iyi ürün buydu