yagmursen Tam yatar baston bebek arabası alıcam bir türlü emin olamadım hepsinde illa kötü yorum var, 2.000 tlye kadar bir şey almayı düşünüyorum, öneriniz var mı , ya da asla alma dediğiniz.. :(
Mrs_Mert yagmursen ebebekten almıştık baby plus. Tam yatıyo şu an fiyatları nasıl bilmiyorum ama 2000e kadar daha iyi bişey bulabilirsiniz bence 😊
Zlm yagmursen denemden alma derim ben birkaç modeldenedim tenteyi kapatınca çocuğun kafasına geliyodu rahatsız ediyordu
KahveliVera yagmursen ben babyhope çift yönlü kullanıyorum çok memnunum bastonda rahat değil civilden almıştım 1000e şimdi 1200 sanırım
Deletedmom00881 yagmursen duux siena canım 500 tl ye almıştım, sen daha iyisini al ama bu sadece idarelik..
Kumsalin_Annesii KahveliVera merhaba. Babyhope hangi model acaba bende araştıyorum beğendiklerim arasında ama kararsızım.
Tubacnr0 yagmursen joie brist lx kullanıyorum gayet konforlu bence rahat onun nitrosu var 1600 sanarim ama tentesi kısa diyorlar Bi araştırın isterseniz
yagmursen Tubacnr0 nitrosunu begenmedim, joie brist de bana cok agır geldi :( zaten 2 tip bebek arabam daha oldugu icin oldukca hafif bisey alayım dedim 😊
ipekk05 Tubacnr0 bizdede aynısı var yeni aldık ama arabayı sürerken tekerleklerden bazen kapı gıcırdarya öyle ses geliyo biraz sizinde oluyomu
Zlm yagmursen benim önerim olur ama pahalı Hamilton çok güzel birde Xiaomi mitu ama ikiside çok pahalı
yagmursen Zlm bizim 2 tane arabımız oldugu için 3. Tipi öyle çok para vererek almak istemedim bunu sadece seyahatlerde kullanıcam o yüzden almadım yoksa bakmıstkm :))
Tubacnr0 ipekk05 evet maalesef bu bebek arabasında bu sorun oluyormuş dışarı çıktığım bigun yanıma bebek yağı aldim tekerleğin donen yerine bol bol döktüm çok nadir geliyor baya iyi oldu deneyin sizde
Gzdzeynep yagmursen tam yatar yerine yatmayan hafif bastonlardan alırsanız günlük park çarşı market ya da kısa süreli gezilerde kullanırsınız. bizde bir joie litetrax 3 var uzun süreli bir yerlere gideceksek onu alıyoruz. bir de aldeba nın ucuz yatışı olmayan ama çok çok hafif baston arabası var. toplu taşımada falan acayip kolay oluyor o araba.