selambensid Crnblt07 kuzum bolca et tavuk balık tüket. Pirinç pilavını her yemeğinde yap.tavyğu kaynat etlerini tiftikle limonu sık iç. Eti kaynat aynı şekilde yap ye. Yoksa sütün olmaz. Sadece suyla olmaz. Kahvaltıda yulaf tüket. Zeytin ye kuru meyveler ye özellikle kuru üzüm . Benim kızım 14 aylık oldu hala uğraşıyorum. Lütfen alerjik mamalara sığınma o daha kötü bebeğim asla kilo almadı hala da kullanıyoruz . Süt alerjisi 1 yaşından sonra azaldı. Ve kızımda çoklu gıda alerjiside vardı. Ceviz kabuklu kuru yemişler ben hiç birini yiyemedim ve kızım beni ememedi. Çünkü kimse bana yardımcı olup bunları anlatmadı. Lütfen bebeğini sütünle besle.. 😔
Crnblt07 simsimum peki siz nasil besleniyorsunuz bana liste verdiler hersey yasak hic bir sey yok yiyebilecegim bu sut nasil olacak sadece su ile de yeterli sut olmaz
simsimum Crnblt07 bakliyat ağırlıklı bol bol yeşil mercimek bulgur kısır sebze patates balik bunları tüketiyorum
Bibebebi Crnblt07 ben vegan ürünlere yönelmiştim canım. Tatlıya çok düşkündüm internette bir sürü tarif var bulabileceğin. Vegan margarin çıktı şimdilerde de. Badem sütü her gün bir bardak tüketiyordum. Et tavuk balık pilav bol sebze. Bol bol ye. Benim moralim çok bozuluyordu yiyecek hiçbir şey kalmadı diye. Sonra hep alternatif araştırdım buldum ve yaptım. Allah yardımcın olsun zor bir süreç
Yesilev2022 selambensid merhaba bu konuyla ilgili bilginiz var sanırım bir şey sormak istiyorum bebeğimin cildinde döküntü vardı doktorumuz da peynir yoğurt yiyebilirsin ama Süt ve süt olan hiçbişey tüketme dedi yarım yumurta yiyebilirsin dedi peynir de süt ürünü kafam karıştı ne demek istedi acaba 🤔
Crnblt07 selambensid sütüm suan da ywtersiz geliyor galiba bide bu durumu biraz stres yapinca kendime ondan kaynakli azaldi galiba gunde iki dwfa mecburen mama veriyorum 😔😔😔
Azra18 Yesilev2022 merhabalar benm büyük kızımda vardı ve suan 35 günlük bebeğim var ondada belirtiler var diyetteyim. Ama peynir yoğurt kefir mayalanmış olduğu için daha az etki yapıyot ama süt öyle değil ve laktoz intoleransıda olabilir o zama süt daha sıkıntı
selambensid Yesilev2022 şöyle. Peynir bir tık daha işlem görmüş olduğundan demiştir. Süt alerjisinden sonra çünkü ilk olarak peynirle başladık bizde. Kaşar peyniri ile. Çünkü en çok işlem gören ve Süt bakterilerinin öldürüldüğü Süt ürünü peynir oluyor . Yoğurt biraz daha tehlikeli peynir bir tık daha güvenilir. Çünkü yoğurtta mayalanırken oluşan bakteriler de çok etkiliyor. Mesela biz yoğurda başladık bir süre sonra. Ama ayran içince daha kötü oluyordu. Çünkü yoğurttaki bakteriler su ile birleşince daha kötü bir alerjik tepkiye sebep oluyor. Bu şekilde kuzum .. Bende başıma aynıları geldiği için yardımcı olmak istedim çünkü zamanında kimse bana yardım olamadı kimsenin bilgisi yoktu. Bende araştıra araştıra doktorlara taşına taşına öğrendim bunları. Ne zaman ne istersen sorabilirsin her zaman elimden geleni yaparım
simsimum Crnblt07 bize hiç yapmadi zaten ikisi de çok güzel süt yapan ürünler zaten az az kuru fasulye nohut felan yemelisiniz ki bebeğe besin olsun hemde bağırsak sistemi alışsın
selambensid Piraye2021 bitmeyen gaz sancıları, feryat figan ağlama, gürültülü kaka, geçmeyen pişik, uyku bozuklukları,kilo alamama, ciltte kızarıklık ve döküntü