SeninAnnenBirMelektiYavrm Gulserenn-45 valla vereceğim bi 5 kilo onuda kafama göre yapıyorum bakalım diyetisyen yok buralarda
sibellllo SeninAnnenBirMelektiYavrm süt varsa 1 bardak sütle kahve yap iç varsa yanında kuru meyve 3 adet yada 5 adet kuru yemiş anında bastırıyor
HaLe31 SeninAnnenBirMelektiYavrm bol yeşillikli bir salata yapın ama sakın yağ eklemeyin, tuz limonla tatlandırabilirsiniz, mevsim yeşillikleri serbest kalorisiz saydığımız grupta, bol su için ve suya çubuk tarçın atın mesela çok güzel iştah keser 👍🏻
Kizimmmmm SeninAnnenBirMelektiYavrm nasıl verdiniz 5 kiloyu? Tam olarak benim de öyle bir 5 kilom var 😎
Baakpnr- SeninAnnenBirMelektiYavrm doğumdan sonra sadece 2 kg kalmıştı 57 e düşmüştüm 55 le hamile kalmıştım . Kuzum sağ olsun uyumadı durmadı susmadı 5 ay ağır lohusa geçirdim ve yedim aslında yemedim de içtim 😀 kola 😀 çok kola😀 bir sürü kola içtim ve tam tamına 2 kg aldım etti mi sana toplam 4 kg şu an 59 kg yım diyet yapmaya çalışıyorum ama gitmiyor anlamadm ben de şu son 4 kg nasıl gidecek yaaa
SeninAnnenBirMelektiYavrm Baakpnr- ay valla gitmesi lazım yazın verdim verdim yoksa kışın daha zor oluyor
2bebelianne SeninAnnenBirMelektiYavrm ben diyetteyken açıktığımda havucu rendeler üzerine limon sıkar zeytinyağ ve tuz döker çatalla yerdim çatalla yememin sebebi yavaş yemek 😂