SeninAnnenBirMelektiYavrm Salatalık mı kemirsem havuç mu tırtıklasam off açım aaağğğççç son 5 kilo üstüme yapıştı gitmiyor nasıl gidecek bu bacılar off yemek verin banaaaa 😱😱
nur-nr_123 SeninAnnenBirMelektiYavrm su iç bazen susatıncada açlık olurmuş eğer 5 dk bekle geçmezse bişeyler kemir
Gulserenn-45 SeninAnnenBirMelektiYavrm ben de diyetisyen ile başlayacağım..Peki siz tahlil falan yaptırdınız mi kafanıza göre mi yapıyorsunuz?benim kan şekerim düşüyor o yüzden doktorla ilerlivem..Bir de süt yapan şeyler yazacak bana
Snowglobe SeninAnnenBirMelektiYavrm tarçınlı süt yanına 3 4 adet petibör bisküvi sizi bastırır ve diyete de engel olmaz
Toprakseyran SeninAnnenBirMelektiYavrm çok basit yemeyeceksin😁 Türk kahvesi içebilirsiniz belki. Ben oğlumu uyutuyorum kalkınca rezene mı ısıtıp onu içicem Br sigara eşliğinde 🙈😂
SeninAnnenBirMelektiYavrm Gulserenn-45 valla vereceğim bi 5 kilo onuda kafama göre yapıyorum bakalım diyetisyen yok buralarda
SeninAnnenBirMelektiYavrm Toprakseyran kahve içtim neresi basit ya hiçte değil dolaptada tatlı var gidip koklayıp geleyim bi 😁
Toprakseyran SeninAnnenBirMelektiYavrm sen iradenin korursan hiçbirşey gözüne görünmez inan ki o pasta bile. Bende diyetteyim ve bundan önce çok diyet yaptım ama inan şuan mesela önüme hamburgerler pastalar koysalar da dönüp bakmam yine rezene çayımı içer yatar uyurum çünküüü hayallerim var aynada göreceğim o çıtı pıtı kıza ulaşmam lazım 😍 diyete başlamadan önce kesin karar vermek ve kesin istemek gerekiyor tabi 🥰🙈
Merakliannecik Hemen limon yala yada suyunu iç. Ardından elma sirkesi de içebilirsin miden almasın diye bir şeyler. Yada tarçın varsa tarçınlı su
SeninAnnenBirMelektiYavrm Merakliannecik sirke yada limon midemi ağrıtıyor ama tarçın var onu yaparım
Birkullanici SeninAnnenBirMelektiYavrm diyetisyen bmyle zamanlarda en zararsız havuç diyordu bi tane havuö ye
SeninAnnenBirMelektiYavrm Birkullanici evet genelde havuç yiyorum bende şuan onuda pek canım istemiyor aklimda daha başka şeyler var 😈
SeninAnnenBirMelektiYavrm Toprakseyran ya kesin kararlıyım o 5 kiloyu vericem bu yaz. Millet 20 30 kilolar veriyor. Yürüyüş yapıyordum kisim ne güzel ama gündüz cok sicak oluyor artık yapamıyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm Toprakseyran ay inşallah veririz ben bi 5 kilo verdim son 5 kaldı onuda verirsem dünyalar benim
Toprakseyran SeninAnnenBirMelektiYavrm inşallah yaaa her gün yaklalıcaz inşallah hedefimize pes etmemek şart ama
Kizimmmmm SeninAnnenBirMelektiYavrm nasıl verdiniz 5 kiloyu? Tam olarak benim de öyle bir 5 kilom var 😎