Senay16 ilk 2 aya kadar iki saatte bir sagdim 3 ayda 3 satte bir sagdim simdi 4 saatte bire ciktim cunku büyüdükçe aclik suresi uzuyor bendede lansinoh tekli elektrik göğüs pompasi var ever zor ve yipratici Bir surec baZen yedigin besinler ve stres bile sutunde etkili oluyor bir gun bakiyorsun az geliyor ertesi gun ayni ogunde iki kati geliyor yani kesinlikle stres yapma basta cok kafama taktim ama esim ve saglik ocağındaki ebe çocuğun anne sutu aliyor mu aliyor ne önemi var nasil aldığının dedi gercektende öyle asla kolay bir yol degil ama anne sutu alsin diye azmediyorum yorulduğum yetisemedigim zamanlar mutlaka oluyor o zamanda stoktaki sütlerimi kullanıyorum simdiye kadar mama ihtiyaci olmadi kilo alimi da iyi mamaya gerek yok dediler her kontrolde siz de hic uzmeyin kendinizi Cevrenizde cok konuşup elestiren olucak iste ac bırak emer sagmak ile sut mu artar yakinda sutun biterrr hepsine kulaklarını tikman lazim her seyden once senin kendine inanman lazim sütüm yok bitecek dersen basta kaybedersin 😢biz bir hafta sonra 5 aylik olucaz bes aydir sagiyorum 😀en az bir yasina kadar direnicem ondan sonra azalsa bile ek gida vs alacagi icin sorun olmaz diye düşünüyorum