Senay16 Anestezistanne yetiyor bebeğim şuan 60 içiyor yetmezse biraz daha veriyorum bazen hep 60 da içmiyor gece uykulu 30 içiyor. Bugün bir aylık olduk geceleri uykulu içmiyor fazla ben uyandırıp zorla içiriyorum.sütümün artacağına sevindim valla içimi rahatlattınız valla iyiki varsınız bana baştan beri çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun. Sizinde sütünüz hep bol olsun inşallah 😍
Senay16 Anestezistanne ne güzel aynı şehirdeyiz bide.inşallah görüşürüz bir gün. Canım benim kız süt az içiyor hala bazen 30 bazen 60 içiyor uyanık olsada uykulu olsada aynı . Bugün sütüm de az geliyor oda böyle içmeyince iyice stres oldum ne yapacağım ben 🥺
Anestezistanne Senay16 geçici bir durumdur stres yapma bence benim oglum da suan dis çıkarma doneminde diye icmiyor hatta kilo bile vermis olabilir ama doktorlar bu donemde normal diyor zaten aylık kontrolde sorun olursa seni yonlendirirler
Senay16 Anestezistanne inşallah geçicidir içer sütünü ya zorla içiriyorum uyukluyor her süt içtiğinde 🥺
Senay16 Anestezistanne Anestezistanne canım seni yine rahatsız edicem ama bizim kız hala az içiyor uykusuda derin zorla kaldırıp içiriyorum . Dün doktora götürdük kilo alımında sıkıntı yok şimdilik ama çok kafama takılıyor .senin çocuğun ilk ay her öğün de kaç ml içiyordu ?
Anestezistanne Senay16 benim oglum 30 -50 cc arasi iciyordu ama her ogun tam tamina kac iciyordu hatırlamıyorum canim
Senay16 Anestezistanne benimki 30-40 arası içiyor . Dün doktora da götürdüm az içiyor diye kilo alımıda normal dedi doktor ama ben yinede az içiyor diye üzülüyorum demekki yetiyor içtiği çünkü hiç acıkıp ağlamıyor arada aglıyor acıkınca bende korktum bi sanada sorayım dedim
Anestezistanne Senay16 yok o zaman problem yoktur canim benim oglum 5,5 aylik tek seferde 100 cc bile içmiyor dinlene dinlene iciyor postlarda goruyorum 150 180 icen var her bebek bir degil sen surekli teklif et icmek isterse içer
Senay16 Anestezistanne çok sagol canım ya valla sende olmasan ben hepten kafayı yerdim iyiki burda sana rastladım Allah razı olsun iyiki varsın ❤️