Seymatevfikk Merhaba anneler bu gün tam 1 aylık olan oğlum var sütüm var fakat yetmiyor aptamil devam sütü aldim biberonla verirsen seni bi daha almaz diyorlar içime düştüm resmen kaşıkla veriyorum onu da biraz içiyor sonra mama buz gibi oluyor icime sinmiyor biberini chicco anne göğsüne benzeyen biberondan sizce ne yapmaliyim
Nlngucluel Seymatevfikk cnm çocuktan çocuğa değişiyor çok şükür ben doğduğundan beri biberon ve meme veriyorum bı sıkıntı yaşamadım ama ver de diyemem belli olmuyor çünkü
Sezenaksukarademir Seymatevfikk kuzu bende biberonla besliyorum meme ucuna en yakın olanlardan aldım. İlk zamanlar bizim meme reddimiz vardı ona rağmen hala emiyor. Sende kaliteli bir şey al. Allahın izniyle bir şey olmaz
Elele Seymatevfikk malesef meme reddinin en büyük sebebi bana da ver bişe olmaz dediler ama meme reddi yaşadık. Bazı çocuklarda olmuyor fakat garantisi yok sonuçta olursa çok daha fazla uğraşırsın baştan verme en iyisi. Enjektörle bekleyebilirsin şimdilik biraz büyüyünce alıştırma bardağı alırsın ben öyle yaptım
mrvsmt Bende aynı konudan şüphelerim var elimde ilk zamanlar yoğun bakımda olduğu için anne sütünü dolaba atmıştım şimdi 4 aylık olacak onları vermek istiyorum ama biberonu verirsem daha emmezmiş diyorlar 1 haftadır su veriyorum biberon ile azda olsa biberonu güzel tutuyor fazla çekiyor boguluyor gibi oluyor sadece emmesinde bi sorun yaşamadım ne yapacağım konusunda bende fikir almak istiyorum
Edali2602 Kesinlikle biberon vermeyin meme düsmanı resmen bende birsey olmaz dedim hem öeöe hem mama olarak gidiyordum ama kızım memeyi reddetti hemen biberonu kaldırıp yerine alıştırma bardağı aldım onu deneyim derim kesinlikle. Artık mamayı onda veriyorum anne göğüs ucuna benzemediği için meme reddi yapmıyor. Biberonlar anne göğüs ucuna benzediği için onun akış hızına alışıyorlar sakın derim yaşayan birisi olarak
Mukaddes91 Edali2602 benim bebeğim 46 günlük canım bizde hem mama hemen meme gidiyorduk biberon kullanıyorduk ama 36. Gün emmeyi bıraktı uğraşıyorum uğraşıyorum almıyor mamadan devam ediyoruz çok az sütüm vardı uğraşıyorum ne yediysem öyle çok bir artış olmadı sütte bebeğim de emmeyi bırakınca bir haftadır sağıyorum günde 100 ml anca çıkıyordu şu üç dört gündür nerdeyse hiç Yok ne yapacağımı şaşırdım
Mukaddes91 Edali2602 benim bebeğim 46 günlük canım bizde hem mama hemen meme gidiyorduk biberon kullanıyorduk ama 36. Gün emmeyi bıraktı uğraşıyorum uğraşıyorum almıyor mamadan devam ediyoruz çok az sütüm vardı uğraşıyorum ne yediysem öyle çok bir artış olmadı sütte bebeğim de emmeyi bırakınca bir haftadır sağıyorum günde 100 ml anca çıkıyordu şu üç dört gündür nerdeyse hiç Yok ne yapacağımı şaşırdım
elifbglr Edali2602 ben ilk mamayı alıştırma bardağıyla verdim sonra biberona dondüm son bir haftadır meme reddi yaşıyorum gündüZleri alıştırma bardağına geçsem acaba düzelir mi 30 cc olan bardaklamı veriyorsunuz
Sezgin Edali2602 alıştırma bardağınızın markası nedir ve bebeğiniz kaç aylık acaba? Benim kızım 3 ağustosta 3.Ayını dolduracak. 4 ay ve üstünün kullanabilceği chicco nun alıştırma bardağını aldım ama akışı yine de hızlı geldi bebeğim tıkanıyor
Seymatevfikk Ebrs Sezenaksukarademir aynı biberondan bahsediyrouz sanırım biberonum kaliteli ama beni bırakacak diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu
Seymatevfikk Mukaddes91 ben bir çaya balsadim sütüm gerçekten çoğaldı gibi eczaneden almıştım humana still-tea
Edali2602 Mukaddes91 canım hiç pes etme . Ayakta emzirmeyi dene , ten tene temas yaparak emzirmeyi dene ben evin içinde resmen cıplak dolaşıyorum yeterki memeye dönsün diye duşta emzirmeyi dene ama şakın pes etme bebek emmedikce sütün geriler sütü en iyi yapan şey emzirmek . Ben yüzde 70 döndürdüm sayılır memeye. Mamayı da yavaş yavaş azaltıyorum günde üç kez 120 veriyorsam yine 3 kez 90 cc 60 cc zamanla azaltacagım bu sayede daha fazla emecek sütümde gelecek allah izin verirse 🙏🏻 Tabi mamayı da alıştırma bardağı ile vermek gerekiyor 2 ay üstü bebeklerde azim azim azim 🙏🏻
gaye_arkali12 Seymatevfikk aynısını kullanıyorum biberon olarak memeyıde alıyor bıberonuda bastan memeyı almıyordu ama sonradan almaya basladı
gaye_arkali12 Seymatevfikk aynısını kullanıyorum biberon olarak memeyıde alıyor bıberonuda bastan memeyı almıyordu ama sonradan almaya basladı
Melikeakiner Önce emzirip sonra mama verin, şırıngayla veya anne göğsüne benzer biberonla verin. Çektikçe mama akıtan. Bende aptamil veriyorum. Memeyi hep emiyor, sıkıntı yaşamadım.
mutludilek [bilinmeyen] yoo ben hem emziriyorum hemde mama oalrak aptamil veriyorum hala emiyor bir sorun da yaşamadık
mutludilek [bilinmeyen] yoo ben hem emziriyorum hemde mama oalrak aptamil veriyorum hala emiyor bir sorun da yaşamadık
Ebrs Seymatevfikk canim avent marka biberonu dene. Banada biberon verirsen emmez dediler ama baktim doymuyor mecburen aventi denedim cokta guzel hem emiyor hemde mama takviye ediyorum biberonla
Edali2602 Ebrs bence denemeye gerek bile yok biberon meme düşmanı kesinlikle bende avent kullanıyordum herkes dedi anne göğüs ucu gibi birsey olmaz . Aksine anne göğüs ucuna benzediği için meme reddi yapıyor . Emzirmek istiyorsanız 2 aylıktan büyükse alıştırma bardağı ya da Kaşıkla yedirin lütfen
Mukaddes91 Edali2602 bu söylediklerini de deniycem canım yeter ki geri dönsün iki aylık olsun inş o zaman da bu biberonu bırakıp alıştırma bardağına geçecez inş Allah yardımcımız olsun çabamız boşa gitmesin inş