Baliko Pamuk_bebegim42 evet balım şuan ben 1+1 60 karelik minyatür bir evde oturuyorum içinde oturan arkadaş evin videosunu attı sadece balkonu büyük geri kalan heryer banada küçük geldi mutfağa buzdolabı bile büyük gelmiş resmen 3+1 istemiyorum zaten ama 2+1 bi tık büyük olabilirdi
Pamuk_bebegim42 Baliko Aynen ya bana da öyle geldi ki benim esylarim zor sığar diye düşünüyorum kira için konuştunuz mu canım biz henüz ev sahibi ile konuşmadık kiralar nasıl acaba şu an
Pamuk_bebegim42 Baliko Anladım canım hayırlısı bakalım inşallah iyi olur memnun çoğu kişi bakalım bizde memnun kalırız inşallah
Kzy-kara10 Pamuk_bebegim42 kalmadım ben lojmanda arkadaşlarım kaldı yenı tertemızdı genısti Cizre’de güzel korkma sakın
Pamuk_bebegim42 Kzy-kara10 Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah bizim için de çok güzel anılar olur güzel geçer
123ali Baliko Ev sıkıntısı çok yok giden çok çünkü sıkıntı yeni gelenlere pahalı ev vermeleri biz lojmanda kalmıyoruz çokta memnunuz Cizre çok güzel bi yer sıcağı dışında ☺️
Baliko 123ali bizde evi falan ayarladık bozalana taşınıyoruz, eşyalarımız kaldı onlarıda sıfır alıcaz. Evi topluyorum bir yandanda, bakalım artık hepimiz için güzel olsun herşey.🌸