deniiiza Kuzeysmommmmm hayir aksama almaya gidince sorcam. Sağlık ocağındaki 7 damlaydi bu da öyle olcak muhtemelen
Esoca38 deniiiza sağlık ocağında hangisinin verdiler acaba ? Ban çocuk doktorumuz ferrum verdi. Asi için gittiğimizde ebe tam verecekti ben aldım dediğim için vermedi ne vereceğini göremedim merak ediyordum hangisidir veriliyor acaba ?
deniiiza Esoca38 vegaferon verdiler. Ama feerum içinde de paraben var haberiniz olsun. İçeriği temiz degil
ogrtmnanneee Honeysudem ocean etkisiz bir demir ilacı çok az etki ediyor oğluma on kat fazla demir ilacı kullanmışım günde 4 ay boyunca korkudan kan verdik kan değerleri normal Çıktı on kat fazla vermeme rağmen bile Demir’i yükselmemiş düşünün yani
Honeysudem ogrtmnanneee evet bende fayda görmedim siz neyden fayda gördünüz acaba İcerigi temiz diye almak istedim devletinkiler katkılı kabız yapıyor
Fa_tos1453 deniiiza Ben hiç vermedim. Sağlık ocağının verdiğini sindiremeyince. Kullanmadan zarar eder mi ki?
ogrtmnanneee Honeysudem doktorum ferrum önerdi kullanmadım güçlü bi demir ilacı dedi. Ama paraben içeriyor diye duydum bide zaten kabızlık yaşıyoruz korktum kullanmadım. Oceana devam ediyorum napim