deniiiza Oğlum 5 aylik ve 1 aydir demir damlasi kullaniyorum. Sağlık ocağının verdiğini. Ancak araştırıp içerisinde paraben olduğunu gördüm. Güvenilir bir demir ilacina baslamak istiyorum. Doktorlarinizin önerdiği ilaçlar nedir?
TheBaby deniiiza Sidefer kullandım 4 ten 7.aya kadar. Sonra bıraktım dut pekmezine başladım. Demiride çok iyi çıktı tahlilde. Doktor pekmeze devam hatta her gün verme artık hafta 2 yeter dedi. Aklınızda olsun
Honeysudem Bende ocean kullanıyorum da kızlar deposuna az kalmış ne öneriyosunuz kan deger düzeltecek
ogrtmnanneee Honeysudem ocean etkisiz bir demir ilacı çok az etki ediyor oğluma on kat fazla demir ilacı kullanmışım günde 4 ay boyunca korkudan kan verdik kan değerleri normal Çıktı on kat fazla vermeme rağmen bile Demir’i yükselmemiş düşünün yani
Eliffymn burcumasalhazal- 5-10 damla arası verilebilirmis 1 yaş altına, ben 8 damla veriyorum, kilosu 8.500
Kuzeysmommmmm Bestiron kaç damla veriliyor? Oğlum 4 ay 10 günlük sağlık ocağı ferrum verdi daha başlamadım, araştırdığım kadarıyla bestiron iyi ama alıp kaç damlayla başlasam bilmiyorum. Ferrum 5 damla ver dedi sağlık ocağı
deniiiza Kuzeysmommmmm kilosuna göre veriliyor sanirim. 7 kiloysa 7 damla seklinde ama bestiron da oyle mi tam bilmiyorum
Kuzeysmommmmm deniiiza arkadaşıma da sanırım kilosuna göre ver demiş doktor 6 kilo 200 gramdı 4 ay kontrolünde 6 damlayla başlayayım o zaman bende bestiron ve newvit en iyileri paraben vs içermeyen
deniiiza Kuzeysmommmmm bestiron mu alsam newvit mi cok kararsiz kaldim. Newvit daha uygun fiyatli bestirona göre. Hangisi daha iyi acaba
Zekiye_123 deniiiza Ben bugün 4. Ay aşısını yaptırdım gitmişken de damla sordum. Ebemiz bestiron damlayı önerdi eğer alma gücünüz varsa onu alın dedi. Zaten çocuk doktoru da bestironu söylemişti birde onlara sorayım dedim. Ocean mı bestiron mu dedim ocean alıpta demiri düşük olanı duydum ama bestiron da böyle bişey duymadım dedi damla 125 TL idi bugün aldım kilosuna göre vereceksin demişti doktor. 7 kilo 7 damla vercem
deniiiza Zekiye_123 ben de bestironu alayim o zaman. Bebegim 7800 kac damla vermeliyim acaba 7 mi 8 mi