_BirKalpteikiPrens_ Bize Ankara çıktı varmı burda görev yapan yaşayan nasıl bir yer kiralar sosyal hayat şartları nasıl bilgi verebilecek olursa sevinirim 🤭🥰
Mervefe07 _BirKalpteikiPrens_ görevler yoğun oluyor Ankara’da yaşam pahalı gerçi her yer pahalı şu an hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Arzuebrar _BirKalpteikiPrens_ Hatay Antakya Serinyol keskin nişancı bölüğü sabit mi kaydirmami eş götürülebiliyormu bilgisi olan varmi
aysecans7 3 yıldır Ankara’dayız. Bugün bizim de açıklandı Doğuya gideceğiz. Pursaklarda kalıyoruz biz kendi evimiz var. Fakat gayet sakin bir yer ilçe olarak. Ankara genel olarak rahat bir şehir. Biz çok sevdik
aysecans7 Tabi şuan kiralar artmış durumda 2000den başlıyor. Lojmanlar hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
aysecans7 Sosyal alanlar olarakta arabası olan her yere rahatlıkla gidiyor. Bizim arabamız yoktu ona rağmen sıkıldıkça Bahçeliye Çankaya’ya gidiyorduk. Gerçi çok gezilecek alan da yok özellikle kışın gidilecek tek yer avmleri 🤣
Mervefe07 _BirKalpteikiPrens_ mesai demiyim benim eşim jandarmadaydı sizin nasıl olur bilmiyorum canım mesajla 7 de gidip akşam 10 11 de geldiği oluyordu hafta sonu desen yok tu şimdi nasıl bilmiyorum ama inşallah düzelmiştir
_BirKalpteikiPrens_ Mervefe07 anladım canim aynı sorun şuan burda var bizdede umarım orası rahat olur eşim elektrikci benimde
Cilekbebeginannesi Arzuebrar canım benjm eşimde komando. İlk yeri Hatay Serinyoldu. Ama genelde göreve gidiyorlar. Çok az zaman bı serinyol da kalıyorlar Serinyoldu kaldığı zaman gidebiliyorduk ama en fazla 2 hafta geçmeden hemen bı görev daha geliyordu eğer. Şimdi senin eşinde gorevden göreve gidiyorsa yine aynı devam eder yani surekli serinyol da durutmuyorlar