Tgceasya 4500×160 =720000 720000÷6=120 yani 4 saate bir 120cc vermeniz gerek. 3 saate bir verecekseniz 90cc
Sevals Tgceasya aslında 120 veriyorum ama benimkisi kesin Oburiks 🤭daha kısa sürede uyaniyor 4saati bulmuyor hiç
Tgceasya Ariyaarya evt nutricia. 20 25 günlük olana kadar 30 cc veriyordum ama emiyor aralarda. Snra 60a çıkardık. Gaz olunca bebelac golda geçtik.
Ariyaarya Tgceasya bebelac gold kilo aldırıosa aptamil gibi o zaman bebelac alıcam işte kilo aldırmasa aptamil almak isterim
Duruonur Sevals aptamilin conformil olanı gaz yapmıyor,pronutra kullanıyordum bende gaz yaptı snra doktor conformili önerdi 1 aydır kullanıyoruz gaz sorunumuz kalktı kilo alımıda iyi,aptamilde anne sütünde olan laktoz var oyzdn anne sütüne en yakın mama
Caglazynp Sevals biz sma yiyoruz bir kere aptamil denedik sma kabız yapıyor diye o zamanlar 2 saatte bir 60 cc yiyordu aptamilde 1bucuk saate gelmeden aplıyordu sma da içti verdiğimizi ama öyle açıkıp ağlama krizlrine girmesi vakitten önce falan
Tgceasya Eymenulus normalde kilosuna göre 3 saate bir 150 cc ama çok küçükmş daha kilosu çok olsada. O yüzden bence o kadar vermeyin doktora danışın:)
Melikeakiner [bilinmeyen] Canım ben çok araştırdım, aptamilde şeker yok. Anne sütünde bulunan laktoz var. Anne sütüde tatlıdır ama şekerli değildir.
Melikeakiner Aptamil conformil gaz mamasından bir paket alıp, elinizdeki aptamil mamasına bir ölçek ekleyip verirseniz. Gaz sıkıntınız olmaz.
NhL Sevals bende aptamille başladım mamaya aynen gaz problemi cok oldu daha sonra hipp kullanmaya basladım herhangi bi sorun yaşamadım severek içti hemen geciş yapmamıza ragmen.