iyikianneyim61 tabiki daha yolun basindaisniz kendinizi skmayın,siz stres olursanız oda olur,ben yaşadım anldim o yüzden mümkün oldukça rahat davranın, korkmamasi için sakin kalın, söylediğim gibi park gibi yerlere gittiğinzde de ara ara sorun,yaparsada sorun yapmayın,ben kızımı kapalı park oyun yerine götürmüştum ,bı kere gittiğimizde altına kaçırmıştı,daha sonraki gitmemde kuzenimden bir tane külot bez istedim,oda oraya gelmisti ,kızıma hediye olarak verdi,bende bak kızım teyzen sana külot almış,hediye olarakzsen bezi çıkardın büyüyorsun diye,onu öğün orfa giyindirdim,giyindirirken cisim gelince bana söyle teyzenin verdigi küloda işeme kızım ıslanır vs dedim,inarmisiniz bilmem ama hala o külot dolapta duruyor,sizde çaktırmadan birisinden bu şekilde destek alıp yapabilrsinz,yada siz ona göstermeden külot bez alın saklayın,içinden bitane alın hediye paketine koyun, sonra sürpriz yapın, paketi açınca sana külod aldım kızım artık büyüyorsun çise gidiyorsun diye,onu giyindirginizde konuşun anlatın,ama bunu asla sürekli bir şekilde yapmayın,ben onu sadce tek o gün yapmıştım,uzak hasteneye gitmiştik ozman takmismiydim hatırlamıyorum ama sadce o günü hatırlıyorum..bezi tamamen çıkarın hayatınızdan