Astral Neler kızlar? Benimkinin -gece emmeye kalktığında 1 saat uykuya dalamaması -mama hazırladığım zamanlar mamayı verene kadar krizlere girip ağlaması -çok kusması
Hulyaaa Astral asla uyumadi. 7 aylık olduk anam dan emdigim süt burnumdan geldi bir saat beşik salliyorm uyumuyor . Dalma sorunu var malesef ve hicbisekilde duzeltemedim
neslicanben Astral 2 kızım var biri ikizler biri akrep burcu. Anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum 🫣🫣😂
NursaOz Astral 19 aylık kızım şiddet hiç görmediği halde sinirlenince saçımı çekmesi,ısırması,vurması 😭😭😭
AnnaKurt İnadı…… Kaynanam sürekli bana senin kadar inadını tanımadım der. Ben tanıyorum. Torunu… Yemin ederim asla vazgeçmiyor. İstediği şey olana kadar ağlıyor koşuyor. Uyuyor uyanıyor yine unutmuyor….. Anamdan emdiğim 4 ay süt onu da itinayla burnumdan getirdi.
RuzgarMommys Ne emme nee gaz ne uyuma hic bir problem çekmedim arkadas şu eline geçirdiğini atma huyundan başka yaa Yoruldum valla billa atiyor mütemadiyen atiyor :/
RuzgarMommys Astral sağlam ama o telefonumun taş gibi olmasından yani 😂 Bayramda dereye ayakkabısını atmişligi var En son annemlerde kumandalar atildi 5 kat aşağı :/
Hulyaaa Astral sorma sorma 😑sabaha kadar süpürge sesiyle uyuyoruz saat başı kalkiyo.supurge olmazsa hiç dalmiyo. Mahvetti bitirdi beni 🤭
DemetF Astral kizim yavrum sinirli ve mizmiz olmasi beni cok yoruyor Birde uykusu gelip dalamadiginda bi yerinde bisey olmus gibi aglamasi
Elmassss Astral inadı istediği bir şey olana kadar peşini bırakmıyor gerekirse kendini yerlere atıyor bu durum yüzünden ben sürekli ağlıyorum dışarıya çıkamıyorum korkudan yine Bir şey isteyecek diye istemesi önemli değil ama ne aldığını kendisi de bilmiyor yararlı şeyler almıyor bende almak istemediğim de kendini yerlere atıyor ağlıyor bu durumu nasıl aşacagim şaşırmış durumdayım 21 aylık bu arada 🙂
GozdemHilal Uyumamasi, istemedgi hiç biseyi yapmamasi aklına koyduğu herşeyi yapmak istemesi.İnatciligi ve sabırsızlıgi . Sevdiklerim ise aşırı merhametli sevgi dolu ve mutlu bi bebek olması.Sosyal bı bebek olmasi.17 aylık bu arada.