FerdAzraMira 3 gündür içiyor kızım kızlar aşırı derece de iştahsız mamayı zor içiyor antibiyotik yan etkisi olabilir mi acaba ? Kullanan varmı bu antibiyotiği
FerdAzraMira AyseninAnnesiiii suprax yazmış doktorumuz fakat eczacı molcef verdi oda olur dedi doktor 3 gün kullandık idrar kültüründe mikrop çıkmayınca 3. Günden sonra kesti doktorumuz
FerdAzraMira mislinabebek bir belirtisi yoktu aslında aşırı derecede huzursuz diye götürdük biz idrar yolu enfeksiyonuna bakalım kız bebeklerde sık görülür dedi
AyseninAnnesiiii FerdAzraMira birde günde kaç ölçek verdiniz çok sordum ama bizede verdi doktor tedirginim
FerdAzraMira AyseninAnnesiiii 2,5 ml verdim öyle yazmış reçeteye evde gaz ilacımızın şılıngası vardı onunla çektim 2,5 ml öyle verdim
FerdAzraMira AyseninAnnesiiii tekrarladımı bilmiyorum 3 aylık kontrolümüz de tekrar ister tahlil o zaman öğreniriz
FerdAzraMira Angel00 huzursuz diye götürdüm ben doktorumuz idrar tahlili yapalım kız bebeklerde enfeksiyon çok görülür dedi ( huzursuzluk geçmedi ama huymuş) 😄🥺