yamantosunannesi 3 ay 5 günlük bir bebeğim var. Son 1 haftadır şiddetli kusmalar başladı. Önceden azar azar sütünü ayırırdı şuan emzirme sonrası oluk oluk kusuyor dakikalarca. Şok oluyorum o kadar fazla kusuyor ki hem fışkırarak hem normal şekilde. Bi de her geğirme sonrası kusuyor kesin. Çökelek olarak da kusuyor su gibi de. Bununla birlikte deli gibi ağlıyor susturamıyorum hiçbir şekilde. Bu neyin nesi üşütme midir genç anneyim çaresizim çok kötüyüm😢😢
Busra2013 yamantosunannesi benim kizim oyleydi sms bizimkibe mama yaramadi sizinki reflu olabilir cnm
Amineliva00 yamantosunannesi benim kızım da 3 aylık doğdugundan beri öyle neredeyse ne versem cıkartıyor reflü dediler
Nurselihiranur yamantosunannesi cnm fışkırarak kusma alerji belirtisi doktora gidin mutlaka kilo almamazlık yapıyo allah korusun nefes darlığı da yapabiliyormuş kızımın alerjisi var şuan diyet açıyoruz fılkırarak kusma egzama kanlı kaka olunca bırakıyoruz o yiyeceği aksatmadan gidin mutlaka
Amineliva00 Amineliva00 doktor emzirdikten yada mamadan hemen sonra yatırmamamı 45 derecelik açıyla 5 dk tutmamı soyledi
yamantosunannesi Hacer37 alerji olsa en başından olmaz mıydı hep anne sütü ile beslendik 3 ay boyunca
Drkn Aynısını bende yaşadım avuç avuç kusardı kızım reflüsü çıkmıştı doktorumuz reflu maması önermişti çok iyi gelmişti bize
Hacer37 yamantosunannesi yani orasida öyle ben kızımda ilk 3 ay hep kustu genelde gazını çıkartirken fiskirir tarzdaydi şuan 3 ay 15 günlük olduk çok çok azaldı kusmasi ben hemen kaldiriyordum gazını çıkarmak için ona bağlıyorum
Nilunas yamantosunannesi ya alerjik bir durum ya çok besleniyor ya üşütmüştür ya da reflü aklıma bunlar geldi ama doktora götürmelisiniz bebişi geçmiş olsun 🥰
Aysegulkrsd yamantosunannesi o zamanlarda oluyor. Bzımkıde oldu karnına cok baskı uygulamayın emdıkten sonra bıraz dık tutun
Merveada21 yamantosunannesi muhtemelen çok emiyordur o zaman da fazla sütü kusar bebekler bı de reflusu vardır emzirdikden sonra gazını mutlaka çıkartın yan yatırın biraz
Cpyd Çok emiyor olabilir, emzirdikten sonra dik pozisyonda olabildiğince sallamadan tutmaya çalışın. Birde reflüsüde olabilir benim oğlum böyleydi doktor kafeinli şeyleriay kahve çikolata yeme dedi ara verdim bunlara gerçekten kusması azaldı
Evli_Mutlu_Bebelii Eğer kusma ile beraber huzursuzluk gaz ve karın ağrısı varsa ve gece uykularında sorun yaşıyorsanız alerji sebebidir ama sadece fışkırarak yoğun kusuyorsa da reflü
yamantosunannesi Evli_Mutlu_Bebelii kusmayla birlikte aşırı ağlıyor geceleri güzel uyuyoruz sorun yok gece beslenmesinde de sabah beslenmesinde de kusma yok akşama doğru başlıyor kusmalar