Kahvelihome Merhaba hanımlar zayıflama çayı önerisi istiyorum. İnternette bir çok ürün var ama tavsiyeniz nedir teşekkürler
MerveAkty Kahvelihome diox tea ile 15 günde 7 kilo vermiştim sonra hamile kaldım forx5 kahvesini içtim bana ise yaramadı bide bi kapsül aldım o da yaramadı önümüzdeki hafta diox tea sipariş vericem
tatlibiranneo Kahvelihome forx5 in cok faydası oluyor tavsiye ediyorum bemde şimdi çikolatasını aldım faydasını görürsem yazarım 😀
Esdoel Kubra-34 bende de var 10 gün kullandım bir degisikli yok üstelik ishal gibi oldum sürekli tuvalete gidiyorum makatim acımaya başladı kasık ağrım oluyordu biraktim duruyor oyle
Sontvbukucu UrasEgeBabysMom hayir canim kullanamıyor ben detoxon baktım üzerinde emziren ve hamile kisiler kullanamaz yaziyor
Kubra-34 annediyebiri dikkat etmedim tatli hamur isi yememe ragmen sporda yapmadim 2kg gitti emziriyorum ayrica sutumude kesmedi benim ondan korkuyordum emziren bir annenin tavsiyesi uzerine aldim ben cay kullaniyorum ama kahve kullanicisi cok kisi var
tatlibiranneo Ceren_301121 hem kahve hem çayını kullandım kahvesini sütle içiyordum tadi güzel ama çayı daha etkili
Ceren_301121 tatlibiranneo Bende almaya karar verdim kahve çay arasında kaldım kaç kilo verdiniz siz acaba
MerveAkty Goktugmom_ forx5 in kahvesi var bide o bende yaramadı. Ayrı bide diox tea var pembe renkli o işe yaradı bende
momandad_16 Kubra-34 gerçekten işe yarıyor mu ya yorumlarını okudum tdendyolda iştah kesiyor falan diyor doğru mu
Kubra-34 Kabizlik yok bende kusburnu hibiskuslu cayi oneriyorlar icimi cok kolay daha once baska marka kullandim ama icimi asiri zordu midem bulaniyordu icerken
Cihannn_34 babyfaceee Canım merhaba Feridun Kunak çayından memnun musun canım Hani Kimisi Yalan diyor Kimisi doğru Hani kullandın ne kadar verdin yeni ve başladın su içirtiyor mu Ben çünkü su içemediğim için bana su içirecek bir Detoks içecek arıyorum ama su içemiyorum maalesef