Deletedmom0099 iremceren link atabilir misiniz yada ürünün tam ismini söyleyebilir misiniz? rica etsem
Med Deletedmom0099 benim ki daha 19 aylık bende 2 yaşında alacağım 3 parça çok gelir mi bilemedim cnm
Deletedmom0099 Med teşekkür ederim canım. mercan aslında yaşıtlarını yakaladı ama yormadan 2 parçayla mı başlasam diyorum yoksa çok basit mi kalır işte bende bundan emin olamadım 🤭 2 yaş en ideali gerçekten, sen şuan alsan bile asla yüzüne bakmaz eminim 🙈
Deletedmom0099 Med evet bakıcam ona, şimdi yapamazsa da bir de 2 parçalı alırım sonra 3 parçalıya geçicez nasılsa
Deletedmom0099 Noname21 onlardan var ama ben eşleştirme yapmasını istiyorum yani bir hayvanın parçalarını bulabilmesi için sizin dediğiniz bul tak gibi olanlar dimi?
Noname21 Deletedmom0099 evet Eşleştirme 2 bucuk yasinda daha hiç almadım acikcasi.hic Klima bile gelmemisti😄
Deletedmom0099 Noname21 postumu biliyor musunuz bilmiyorum ama kızımda otizm riski vardı sonra uyaran eksikliği olduğu anlaşıldı. şuan yaşıtlarını yakaladı hiçbir problem yok ama ben beyin jimlastiğine yönelmek istiyorum körelmemesi açısından 🙈