Kuzeymomss ddm-tekin inşallah lütfen dua eder misin? Bebeğimin adı kuzey, doktorlar normal dese de ben çok korkuyorum ya birşey olursa diye inşallah 3 aya kadar hepsi geçer
ddm-tekin Kuzeymomss bol bol dua edicem miniğinize adıyla Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kuzeymomss ddm-tekin gerçekten düşünmekten çok yıprandım. Amin inşallah canım allah razı olsun, rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻
Wonderm Merhaba benim bebeğim 5 aylıkken böyle bi sorun yaşadık. Bende çok korktum. Uyurken böyle irkilip uyanıp ağlıyordu ve 1 dakikada bir oluyordu. Bende çol korkmuştum ama 1 hafta içinde kendiliğinden geçti. Çok geçmiş olsun
Kbrdn Wonderm benım bebegımde sobradan oldu dedınız gıbı ılk uykuda dk da 1 oluyordu fakat somdı cok sıklastı dusme mı tetıkledı dıye uzuluyorum tekrar ıyı bır dojtora goturecegız ama uykuları bozyldu zor uyuyor erken kalkıyor:(
Esra1202 Ayni sekilde uykuda titreme değilde segirme şeklinde oluyor benim kızım 2 yaşına girecek o segirmeler devam ediyor
Esrasemra Esra1202 bizimde böylesi işte peki doğuştan mı fark ettiniz yada nasıl bunca zamana kadar yatırdınız biz çok zorlanıyoruz
Esra1202 Bende 2 defa eeg çektirdim ve bi cok prof . Dr gezdim normal olduğunu söyledi uyju miyoklonisi oldugu icin
Kuzeymomss Esra1202 evet evet bize de öyle dediler. Bebeklerde 3 aya kadar olup sonra geçiyormuş. Bunun yüzünden bebeğim 2 gün yoğun bakımda kaldı araştırmak için havale mi epilepsimi diye
Kuzeymomss Esra1202 evet aslına dediğiniz gibi elini ayağını böyle seğirme atma gibi oluyor. Ama bir defa çok şiddetli oldu
Esra1202 Bunlar normal uyku hali kendini üzmeyin derin uykuya gecince zaten hissetmiyor bun hareketleri
Esra1202 Şiddetli ya da uykudan uyandıracak nkadar olmadı şükrü. İsaret parmaginda atma seklide ayagini anlik çekme gibi oluyor.
Esra1202 Bi ara gündüzde urperme gibi hareketi vardi şükür o azaldi baya.o da suhudderg atak dedi nörolog
Esra1202 Azeri bir nörolog var aynurzeynelova diye cok iyi bi doktor. Vatsaptan video atip her anini sormuştum ona oda onemli degil gecer dedi ve geçti