Seksi__hatun Melek3535 patlıcan yemeği şehriye çorba bulgur pilavı cacık salata karpuz fırında güveç tavuk birde suffle yaptım
kirmizibasliklikiz_ Melek3535 bu yemek isini kim çıkarmış ya her gün her gun. Ye peynir zeytin gec iste bide bi suru sey cikarmislar
Kumsal_veannesl kirmizibasliklikiz_ hergun aynı soruyu kendime soruyorum hakikaten iki üç çeşit yeterdi ne gerek var bukdar çeşide 😁😬
Dyglila Melek3535 dünden kalan kıymalı makarna,şehriye çorban var bugünde biber dolması yapacağım yanınada yoğurt yeter☺️
Bety Minnakordek etki kuru fasülye yi nasıl yapıyorsunuz hiç etli yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum eri haşlamak mı gerekiyor önce kemikli et var ondan yapacağım tarif yazarsanız sevinirim 🧐
Minnakordek Bety etsizi makbul de benim mide etsiz kabul etmiyor ille de et diyor😂 hasliyorsun ikisini de ayrı ayrı ben beraber başlıyorum düdüklüde 35 dakkada oluyor benimki salça pul biber az soğan kavurup eti fasulyeyi koyuyorum çok sulu sevmediğim için azcik su ekliyorum mis gibi oluyor severseniz ben havuç da küp küp haşlayıp koyuyorum bazen❤️
Hollymolly Melek3535 dolabımda kendi yaptığım şinitzel tavuk vardı onları çıkardım kızartıcam yanına da köz patlıcan soslu makarna yapıcam inşallah
Bety Melek3535 teşekkür ediyorum pek farklı lezzetlere açık değilim eşim için yapacağım etki kuru fasülyeyi de 🥲🥲
Seksi__hatun Elifs__ tabiki canım buyur gel. Ben eşim ve bir buçuk yaşındaki oğlum. Bir günde bitiyor 😂