Melek3535 Kızlar akşam yemeğine ne yaptınız yada yapmayı düşünüyorsunuz banada fikir olsun sürekli aynı şeyler yapmak istemıyorum
Umutveannesi Melek3535 söyliyim menümü ama benimki de standart 😄 domates çorbası, pilav, fırında tavuk ve salata
Tr6615 Dolma,salata,çorba ( çorba ne yapacak onu dusunmedim daha) dolaptada irmik helvası dondurmayla servis ederim. Sofralarınızı bereketli olsun Afiyet olsun♥️🌹
Minzilikuymak61 Yesil fasulye, pilav salata bide tarhana dusunuyorum ama hic yapmadim kizlar😄yapmayi bilen varsa tarif verirse cok mutlu olurum😄
ogrtmnanneee Melek3535 kuru fasülye pilav, yarın da fırında tavuk kızartma yapacağım. Dün de fırında köfte pilav yapmıştım oğluma dün kıymalı semizotu yemeği yapmıştım bugğn kıymalı ilikli dana sulı sebzeli şehriye yapacağım öğlen kabak çorbası içti
Balkizlarim Melek3535 kuru fasulye , tel şehriye pilavı , yoğurt çorbası , soğan söğüş ve dondurmalı irmik helvası yaptım 😍
Bety Minnakordek etki kuru fasülye yi nasıl yapıyorsunuz hiç etli yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum eri haşlamak mı gerekiyor önce kemikli et var ondan yapacağım tarif yazarsanız sevinirim 🧐