Birfincankahvee Balkiz15 ya cocukta aşırı bi titreme bakışları bile değişikmiş hala da tedaviler tabii ama maalesef ilaç bulma çok zor
Balkiz15 Kayraaa59 bize neden olduğunu söylemediler basta sonradan israr edince ilçe sagligi arayip öğrendiler
Kayraaa59 Balkiz15 ben o zamanlar çok araştırmıştım topuk kanında 4 hastalık tespit edilebiliyordu sma bunlardan biri değildi diye hatırlıyorum belki de bi yanlışlık vardır 😔
Lirikguzel Bizden de ikinciye istemişlerdi bazı değerleri normalden biraz farklı cıkmış demişti hemşire . Hiç unutmam ne üzülmüştüm bir haftam azap geçmişti. Verdik ikinciye hiç bir sorun cıkmadı . Aslında emin olmadan anneyi üzmemek gerekiyor. Zaten lohusalıkta herşeye takıyor insan . İnşallah sizin de temiz çıkacak sonucunuz ❤️
Mbebeh Balkiz15 Arkadaşım da sizin gibi kahroldu, kızın neredeyse sütü kesilecekti. Meğer makinada n kaynakliymis hiç bir şey çıkmadı Allah’a şükür. İnşallah Rabbim sizede aynı sonucu versin. Bir oh çekip dönün evinize 🙏
Aybersa Balkiz15 canım merhaba; sarılık , kuvozde kalma , erken doğum,yoğun bakımda kalma, topuk kanı alınırken ayağın tam kağıda basilmamasi gibi sebeplerle değerler farklı çıkabiliyor , bunlardan biri oldu mu sizde?
1289 Balkiz15 cnm o çok hassas ölçü bazen alırken hemsinrenin eli degse bile sonucu etkiler diye tekrar çağırıp istiyorlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuç gönlünüzü ferah tutun.❤️
Pamukprenss Balkiz15 daha önce bebeğinz var mıydı canım . Yani ilk bebeğinz mi . Rabbim şifa versin inşallahta umarım yoktur varsa da alsın gitsin yavrudan hastalığı
Edanurkkeless Balkiz15 ama topuk kanı zaten 2 kez alınmıyor mu bir doğduğun da bir de bir ay sonra sağlık ocağın da korkmayın Allah’ın izniyle birşey yoktur insallah 🙏