Gizmo61 Kızlar merhaba yeni doğum yaptım 1 hafta oldu bebeğim kendi göğsümü tutmuyor silikon uç tutuyor silikon uç kullanıp sütünde azalma olan oldu mu
Lulemom Gizmo61 3 ay kullandım hstane odasından itibaren. İlk 1 hafta da mama verdim sütüm azdı. Ama silikonla emzirdim emzirdikçe de sütüm geldi mamayı bıraktık. 3 ay sonra hareketlendi kendisi istemedi. Attı çıplak şekilde emmeye başladı. Yani demem o ki normal emzirmeden bi farkı yok korkma
Eylbsr Gizmo61 Azalma olmuyor onun içinden de göğus ucunu çekiyor sonuçta. Ben bir buçuk ay kullandım sonrasında kendisi istemedi. Bol bol emzirin hiçbir negatif yönü yok 🌸🙂
Oznurkk Gizmo61 sütümde azalma olmadı.ilk 1-1.5 ay kullandım sonrasında kendi emerek çıkardı ucu. Şuan silikon kullanmıyorum
Gizmo61 Lulemom çok teşekkür ederim çok sağolun ucu o kadar büyük ki korkuyorum damaklarına zarar verir diye
0302 Bende başta mama veriyordum sütümü sağıp veriyordum azalma oldu sütünde sonra silikon uç kullanmaya başladım sütünde azalma olmadı
0302 Senay16 ben wee marka kullandım uc gogsuma uymadı ememedi plips avent kelebek kanat şeklinde olanı kullanıyorum kolayca alıştı buna
Sdfplt Biz de 1 aylık olduk silikon uç kullanıyoruz, kendisi bırakana kadar devam, en azından böyle bile olsa emiyor, 1 ayda 1000 gram aldık çok şükür. Sütümüz zamanla artıyor, çektikçe artıyor.
Senay16 Sdfplt ne güzel maşallah keşke benimki de uçla alsa memeyi . Siz hangi marka kullandınız ucu ?
gizmpl Ben de 1,5 aydır silikon uçla emziriyorum sütümde bir azalma olmadı yeter ki sık sık emzirin anne sütü alsınlar da böyle alsınlar hiçbir problem yaşamadım ben