Zinnurem35 mrszng03 o gün olabilir inşallah diyorum tabi 😉 diğer arkadaşlara da uyarsa benim bu hafta cumartesi müsait görünüyor şimdilik
ismihan87 Deniz87 güzel annelerim hepiniz davetlisiniz aşk olsunnn müsait olan tüm İzmirli anneler davetli … Aklımda olan tüm anneleri etiketleme ye çalıştım valla kusura bakma canım
Esen3535 ismihan87 tam nerde buluşuruz Ozdilek benm eski çalıştığım yer bütün eski ekibi tanırım orda mi buluşuruz
ismihan87 Defne_kms Esen3535 benim kızım ateşlendi bugün kizlar ben bu sefer gelemicem 😢 bir iki günde geçerse ve sizede uyarsa 1 2 güne erteleriz yoksa bu sefer siz bulusursunuz bende bir daha ki buluşmaya gelirim
Winnithepooh ismihan87 ben izmirliyim 19 haziran sonrasi geleceğim o vakit sonrasi buluşma yaparsanız benimde çağırın 2 ay iz.irde olcam nasipse 🤣🤣🤣
Winnithepooh Minzilikuymak61 focadan izbana gideceksiniz ordan Halkapınar metroya kadr gidip metroya binip son durağı olan uckuyularda ineceksiniz orda inciralti otobüslerine binec3ksiniz ve gideceksiniz resmen en az 3 saat yol demek 😁😁😁 online katılın buluşmaya daha iyi 😆😆😆
Minzilikuymak61 Winnithepooh hahahahja vallahi çekeceğim butun seyi anlatmissin resmen siz beni goruntulu arayin😄😄😄😄
ismihan87 Defne_kms @Esen3535 teşekkür ederim 💞 tamam size genel anlamda hangi gün hangi saatler uyuyor
Defne_kms ismihan87 bana normalde uyar her gun ama bu hafta ailemle plan yapmıstık cumartesı ya da pazar ıcın kesın degıl herkese sadece cumartesı oluyorsa ayarlamaya calısırım bır sekılde
mrszng03 Zinnurem35 bende cumartesi müsaitm ismihanın bebişi iyileşirse inşallah ayarlayalım o güne @ismihan87