busr_erva Ema Elifsrn Niye öyle oldu anlamadım ya ben de ayni hamile gibiyim cok mu yiyoruz acaba ya büyük beden bakınca kendimi çok kötü hissediyorum giydiğim hiçbişey yakışmıyor 😭😭
S_seylek60 busr_erva 20 kilo fazlam var dogum oncesi kiloma donmem icin. Ben de sezeryanliyim emzirirken de aldim ustelik. 1 ay sonra ise basliycam kiyafetim kalmadi psikolojim pert😥😔
busr_erva S_seylek60 valla benimde 13 kilo fazlam var kendimden nefret ettim resmen kilolu olmak çok kötü gerçekten 😓
Annelerinannesi busr_erva canım instagramdan dyt.mahirtekgoz ü takip et. Kesinlikle öneririm. Ben 20 kilo verdim onunla
S_seylek60 Annelerinannesi danısmanlik mi aldiniz? Sartlari ucreti falam nedir ben de denk gekiyirum sayfasina ama
ZeynepAdam busr_erva valla canim emzirmiyorsan salatalikli maydonozlu sular icebilirsin bol bol ve rahatlikla. Yemek miktarini azaltip bolca domates salatalik yersin. Ekmegi sadece sabah kahvaltisinda oda 1 dilim seklinde ram bugdayli yemeye basla. Ben emzkrdigim halde 4.5 kilo vermistim. Ayrica hala adet olnadim onun sikintisini odemini hala tasiyorum. Sen dikkat ederek rahat 7 8 kilo verirsin 2 ay icinde :)
Askimizinmeyveleri Bir lt suya bir soda bir taze zencefil iki çubuk tarçın bir limon parçası akşamdan yapın sabaha kadar dinlensin tabi bol su içmeye devam birde akşm 8 den sonra bişey yemedim birde meşrubatı kestim bir ayda 5 kilo verdim aklınızda olsun
Askimizinmeyveleri Bir lt suya bir soda bir taze zencefil iki çubuk tarçın bir limon parçası akşamdan yapın sabaha kadar dinlensin tabi bol su içmeye devam birde akşm 8 den sonra bişey yemedim birde meşrubatı kestim bir ayda 5 kilo verdim aklınızda olsun