Derya52 Kbraninalparslani ben ilk sezeryanımda aldırmıştım 13yıl önceydi ama sonrakilerde eriyen dikişti kendi düştü. Ama 13 yıl önce varsa şimdide vardır diye düşünüyorum.
HasanEralp Kbraninalparslani onu bilmiyorum da estetik dikiş atılmadı mı? 20 gün önce doğum yaptım estetik atmış doktorum kendiliğinden haftasında düştü
Sevdaerdgn34 Kbraninalparslani anladım canım ama bence sağlık ocağı alıyor galiba yanlış hatırlamıyorsam
Yavrumm1 Kbraninalparslani sadece bir ip makasla uçlarını kesiyor sonra ipi çekiyor bir şeyle siliyor bitti gitti. Sızlıyor bir kaç saat o kadar
tmrskbr Kbraninalparslani hala dikiş alınan sezeryan kaldımı ya? Bizim buralarda hep yapıştırma dikiş yapılıyor dikiş alınma derdim olmadı hiç
Kbraninalparslani tmrskbr yaa ne güzel ben devlet hastanesinde oldum canm belki o yüzden hala yapiyolar onlar demekki
NehirVolkan Kbraninalparslani ben de devlet Hastanesi’nde doğum yaptım oğlumda eriyen dikişti.kızımda yapıştırma oldu demek ki değişiyor her yerde
tmrskbr Yavrumm1 oooo 😄😄 bende bursa esentepe hastanesinde sezaryen oldum hiç dikiş aldırmadım. Yakma yöntemiyle kapatıyorlarmış 5. Günümde tamamen bandı falan çıkardı duş al dedi o kadar 😄
Rainnnn Kbraninalparslani ay çok üzüldm ya neden normal dikiş devlet hastanesi falan mı onlar mınyapıyor tam anlamadım bütün tanıdıklarım yapıştırma 😢